مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجانشرقی: ۳ درصد متوفیان حوادث کاری سال گذشته زیر ۱۸ سال بودند
ثبت اطلاعات ژنتیکی هز ار و ۱۰۰ نفر در بانک اطلاعات ژنتیکی
تبریز (پانا) - مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجانشرقی از ثبت اطلاعات ژنتیکی هز ار و ۱۰۰ نفر در بانک اطلاعات ژنتیکی خبر داد.
بهرام صمدی راد در جمع خبرنگاران در خصوص متوفیان حوادث کاری گفت: سال گذشته ۶۷ نفر در استان در اثر حوادث کاری فوت کردند که علت مرگ ۴۲ درصد این افراد سقوط از بلندی بود.
وی ادامه داد: ۳۶ درصد این افراد بین ۳۰ تا ۳۹ سال و ۲۸ درصد بالای ۵۰ سال و ۱۸ درصد بین ۴۰ تا ۴۹ سال و متاسفانه ۳ درصد نیز زیر ۱۸ سال بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجانشرقی گفت: از ۴۳۳ پرونده تشکیل شده برای سقط جنین در استان برای ۳۰۴ پرونده مجوز صادر شد که آمار پرونده های تشکیل یافته افزایش ۶.۴ درصدی و آمار مجوزهای صادر شده افزایش ۱۳درصدی را نسبت به سال های قبل نشان می دهند.
صمدی راد گفت: آذربایجان شرقی رتبه سوم در دعوا و مناظره را دارد و امسال تا کنون ۳۵ هزار و ۳۳۷ نفر جهت معاینات منازعات به پزشکی قانوان مراجعه کرده اند که افزایش ۴ درصدی نسبت به مدت مشابه دارد.
وی گفت: سال گذشته ۲ هزار و ۶۲۸ جسد برای معاینات به پزشکی قانونی استان ارجاع داده شد که ۲ هزار و ۳۱ نفر آنان مرد و ۵۹۷ نفر زن بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجانشرقی با بیان این که سال قبل ۲۶۷ نفر در استان خودکشی کردند، ادامه داد: ۴۹ درصد اجساد ارجاعی به پزشکی قانونی بر اثر سوانح و حادثه فوت کرده بودندو ۲۴درصد بر اثر مرگ طبیعی و مابقی بر اثر حوادث کاری و قتل و خودکشی فوت کرده بودند.
صمدی راد بیان کرد: سال گذشته ۸۴ مرد و ۴ نفر زن در استان در اثر مصرف مواد مخدر یا سوء مصرف جان باختند که کاهش ۳۹ درصدی را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: ۶۹درصد مسمومیت ها با قرص برنج بوده و فروش آن در مغازه ها ممنوع بوده و فقط برای استفاده صنعتی است و ۱۱ درصد مسمویت ها از طریق آفات نباتی و ۱۲درصد از طریق الکل و ۸درصد از طریق سایر سموم بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجانشرقی در خصوص آمار غرق شدگی گفت: از ۲۵ نفر غرق شده در سال گذشته ۲۱ نفر آنان مرد و ۴ نفر زن بودند که در استخرهای کشاورزی، استخرهای شنا، حوضچه ها، رودخانه ها و چاه ها غرق شدند و ۱۷ نفر زن و ۲۷ نفر مرد نیز در سیل دچار غرق شدگی شدند.
صمدی راد بیان کرد: مرگ خاموش سال قبل جان ۴۷ نفر در استان را گرفت که کاهش ۱۹ درصدی را نشان می دهد و ۴۹درصد این افراد در خانه ، ۲۴ درصد در حمام ،۱۲ درصد در نگهبانی های کیوسک و ۷ درصد در چادر دچار خفگی شدند و بیشترین آمار نیز مربوط به شهر تبریز است.
وی با بیان این که شهر تبریز با ۹۹ نفر فوتی بالاترین آمار فوت در حوادث ترافیکی را در استان دارد، ادامه داد: در سال ۶۹، ۶۹۳ نفر در اثر حوادث ترافیکی فوت کردند که آمار ها افزایش ۲.۷ درصدی را نشان می دهد و بیشترین تصادفات در جاده های برون شهری ، ۲۲درصد در جاده های درون شهری، ۹درصد خارج از حریم جاده، ۳درصد خارج از استان و ۲ درصد به صورت نامعلوم بوده است.
ارسال دیدگاه