ایران میزبان المپیاد جهانی زیست شناسی 2018

شیراز (پانا) - رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان کشور از میزبانی ایران در المپیاد جهانی زیست شناسی 2018 خبر داد و گفت: برگزاری این المپیاد در کشور و میزبانی نمایندگانی از 85 کشور فرصتی مناسب برای بهره گیری حداکثری از دیپلماسی علمی و تبادل تجربیات موفق و معرفی دستاوردهای کشور در این زمینه است.

کد مطلب: ۸۱۹۰۹۵
لینک کوتاه کپی شد
ایران میزبان المپیاد جهانی زیست شناسی 2018

فاطمه مهاجرانی در جمع مدیران مدارس سمپاد استان فارس با تاکید بر اهمیت گسترش علم و علم آموزی در جامعه گفت: طرح شهاب طرحی جامع است که اگر به خوبی اجرا شود جایگزین مناسبی برای شناسایی و رسیدگی به همه ظرفیت ها و توان علمی دانش آموزان در سرتاسر کشور است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان کشور با بیان اینکه مدارس عشایری در فارس نشان می‌دهد که بچه‌های قشر متوسط ظرفیت و توانمندی‌های زیادی دارند، گفت: فلسفه سمپاد در راستای ایجاد عدالت آموزشی این است که کمک کنیم تا افراد مستعد و دارای توانایی‌های خاص شناسایی شوند و بتوانند استعداد و توانایی های خود را به شکلی مفید و مناسب به کار بندند .

مهاجرانی با اشاره به برگزاری المپیادهای علمی گفت: این مسابقه علمی بی‌نظیر یکی از دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی است. برگزاری این المپیادها موجب ایجاد شور و شعف و تحرک علمی بسیاری در دانش آموزان شده است؛ به نحوی که امسال شاهد رقابت بیش از ۹۰ هزار دانش آموز در آن بودیم.

وی با تاکید بر اهمیت ایجاد شعف علمی و تحرک علمی در دانش آموزان ،یاد آور شد: امسال سی و ششمین سالی است که المپیادهای علمی در برخی از رشته ها بر گزار می‌شود، سال ۶۶ اولین تیم المپیاد به مسابقات جهانی اعزام شد و پس از آن همه ساله شاهد اعزام تیم‌ها و کسب موفقیت توسط این عزیزان هستیم و این دست آورد بسیار خوبی برای نظام اسلامی است .

وی در ادامه با اشاره به برگزاری همه ساله جشنواره خوارزمی نیز گفت: این جشنواره حوزه بسیار مهمی است برای سوق دادن دانش آموزان به سمت مسئله محوری و حل مسائل. همکاری بسیار خوب وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در این خصوص فرصت مناسبی را فراهم کرده است تا دانش‌آموزان مبتکر و خلاق بتوانند ایده های خود را تحقق بخشیده و در عمل نیز ارائه کنند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان، با اشاره به میزبانی کشورمان از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در المپیاد جهانی ۲۰۱۸ گفت: این میزبانی فرصت مغتنمی است برای معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای علمی کشور به جهان و از سوی دیگر ظرفیت بسیار خوبی ایجاد می‌کند که از تجربیات علمی سایر کشورها نیز بهترین بهره‌برداری را داشته باشیم .

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش فارس نیز در سخنانی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این اداره گفت: اولین مدرسه راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان استان در سال ۱۳۶۷ تاسیس شده است و در حال حاضر ۱۵ منطقه استان تحت پوشش این مدارس هستند .

کرامت الله شرفی پیدایش مدارس متنوع و با نام های مختلف، بروز مشکلات ثبت نام، ترویج کلاسهای خصوصی، تحمیل هزینه‌های هنگفت بر خانواده ها و دور شدن از عدالت آموزشی ؛ همچنین پرداختن به محفوظات و آموزش صرف به جای تحقیق و پژوهش و دور شدن از ساحت‌های شش‌گانه اصول بنیادی آموزش و پرورش را از جمله چالش‌های پیش رو دانست .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار