در سفر یکروزه جعفر پاشایی به منطقه کندوان مطرح شد:
ظرفیت های موجود در آموزش و پرورش آذربایجان شرقی شناسایی شده اند
کندوان (پانا) - مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ظرفیت های موجود دستگاه تعلیم و تربیت مورد استفاده قرار گرفته است، گفت: شناسایی این ظرفیت ها در شرایط موجود امری خطیر بوده که ما شاهد تحقق آن بودیم.
جعفر پاشایی طی سفر یکروزه خود به این منطقه با حضور در جلسه شورای آموزش و پرورش ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته معلم، گفت: این منطقه علیرغم تنگناهای مالی جزء مناطق موفق بوده است که به سبب وجود نیروی کار و مدیری لایق و جوان در منطقه است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در سال های اخیر تنگناهای و محدودهای بسیاری سر راه آموزش و پرورش بوده است، گفت: با تلاش و ایجاد علاقه و انگیزه توانسته ایم به بیشتر این مشکلات خط بطلان بکشیم.
پاشایی ضمن خاطرنشان ساختن این مطلب که ظرفیت های موجود دستگاه تعلیم و تربیت مورد استفاده قرار گرفته است ، گفت: شناسایی این ظرفیت ها در شرایط موجود امری خطیر بوده که ما شاهد تحقق آن بودیم.
وی بیان کرد: در استان نزدیک ۷۲ میلیارد تومن از محل مشارکت های مردمی جذب آموزش و پرورش شده است که علت این مشارکت اعتماد عمومی به قشر معلم و نهاد اموزش و پرورش است.
پاشایی گفت: بر اساس ارزیابی گروه های مختلف رتبه اول بر اساس نظریه سنجش کشور مربوط به معلمان است که همچنان مورد اعتمادترین افراد در جامعه بشمار می آیند.
مسئول دستگاه تعلیم و تربیت استان با یادآوری اینکه بحث رضایتمندی همکاران از اولویت های کاری ماست، اذعان داشت: کاهش هزینه ها و تامین امور رفاهی و خدماتی در حد وسع و توان همکاران مانند ایجاد باشگاه فرهنگیان در تبریز و برخی شهرستان ها و تاسیس مرکز درمان بیماران صعب العلاج از اهم این رویدادها بوده است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دستگاهی عظیم و وسیع می باشد، خواستار همکاری و هماهنگی تمامی بخش ها و اقشار در امور مشارکتی شد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی با بیان اینکه برای انسداد مبانی بیسوادی اقدامات خوبی در مناطق محروم انجام شده است، گفت: در سال تحصیلی جاری ۱۶۴ مدرسه روستایی دارای یک تا چهار دانشآموز در سطح استان فعال هستند.
وی با بیان اینکه در ماه پایانی سال گذشته آموزش و پرورش نسبت به پرداخت مطالبات همکاران و بازنشستگان نگاه ویژه ای داشت، افزود: در استان نیز با پیگیریهای انجام شده بخش عمده پرداخت مطالبات معلمان در حوزه پرسنلی و بازنشستگان انجام شد و تنها پاداش بازنشستگان سال گذشته باقی مانده است.
وی با اشاره به برخی عملکردهای آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی گذشته ادامه داد: یکی از این اقدامات مهم در سال گذشته طراحی و استقرار نظام جامه برنامه ریزی بود و در حال حاضر تمامی مدارس استان حتی در دورترین نقاط استان دارای برنامه هستند و این برنامه ریزی و استقرار آن از صف تا ستاد اجرا می شود.
این مقام مسئول از احداث ۱۶۲ نمازخانه ی مدرسه ای در مدارس خبر داد و افزود: بیشتر این نمازخانه ها با مشارکت خیرین ساخته شده است.
پاشایی در پایان با اشاره به اینکه هفته معلم فرصت مناسبی برای تکریم فرهنگیان است، گفت: طبق برنامه ریزی ستاد گرامیداشت هفته معلم ۳۸ عنوان برنامه برای بزرگداشت این ایام در نواحی و مناطق تدبیر شده است.
عیسی سینافر در جلسه شورای اداری منطقه کندوان گفت: در این منطقه ۸۴ روستا با جمعیت ۲۱ هزار نفری می باشد که در بین ۱۱۶ مدرسه منطقه ۲۴ مدرسه متوسطه و ۶۷ مدرسه ابتدایی و ۲۵ پیش دبستانی دایر می باشد.
رئیس آموزش و پرورش منطقه کندوان خاطر نشان شد: ۱۵ مدرسه توسط خیرین در سال های اخیر ساخته شده است و در جشنواره خیرین تهران دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان توسط خیرین جهت مدرسه سازی تعهد شد.
سینافر اذعان داشت: این منطقه همچنان با کمبود فضای آموزشی مواجه است که نیازمند مساعدت بیشتر مسئولین و خیرین هستیم.
وی از کسب رتبه اول در حوزه آموزشی در بین مناطق هم شان این منطقه خبر داد.
ارسال دیدگاه