ایجاد رستوران بین المللی در رشت
عضو سفارتخانه نروژ در تهران خواستار همکاری و رفع موانع در راستای ایجاد یک رستوران بین المللی در رشت شد.
به گزارش پانا ازگیلان،تراژه ایندرهاگ،در نشست با رئیس شورای شهر رشت به جهت درخواست همکاری و رفع موانع در راستای ایجاد یک رستوران بین المللی در رشت گفت:طی روز گذشته که وارد گیلان شدیم،از ماسوله و بازار رشت دیدن کردیم و آنچه برای ما جالب توجه بود،بازار رشت و نحوه داد و ستد محصولات غذایی ارگانیک توسط مردم بود.در نروژ مردم خریدهای مارکتینگ دارند و خرید محصولات ارگانیک آن هم در یک روابط اقتصادی صمیمانه بستر خوبی برای ایجاد تفاهم نامههای حوزه رستوران داری در سطح بین المللی است.
مشاور ارشد سابق بخش عمومی ناحیه برگن نروژ تراژه،ترافیک شدید رشت را عامل مهم بازدارنده در حوزه گردشگری توصیف کرد و افزود:ترافیک رشت همانند تهران معضل شده و همین باعث میشود،گردشگر با یک بار اتلاف وقت در ترافیک،دیگر رشت را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب نکند.
ایندرهاگ شالیزارهای برنج اطراف رشت و روستاهای گیلان را یک فرصت استثنایی در حوزه گردشگری کشاورزی توصیف کرد و افزود:توسعه شهری در زمینهای کشاورزی باعث تاسف است و مدیریت شهری نباید اجازه ساخت و سازی در زمینهای کشاورزی دهد .
ایندرهاگ به عنوان شهر خلاق خوراک شهر برگن و یکی دیگر از شهرهای نروژ اشاره کرد و تصریح کرد:داشتن جشنواره های بین المللی در حوزه خوراک،موجب توجه رسانهها و افزایش گردشگران بین المللی به شهرهای دارای عنوان شهر خلاق خوراک می شود و در همین راستا،در نروژ هرسال جشنواره پنیر محلی در برگن برگزار میشود.
وی همچنین از سازندگان پنیر ارگانیک گیلان نیز خواست که در این جشنواره شرکت نمایند.
رئیس شورای شهر رشت،ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت:اقلیم گیلان فرصتی است که محصولات کشاورزی متنوع در آن تولید میشود و همین امر در بر فرهنگ غذایی مردم این ناحیه تاثیر گذاشته است.
امیر حسین علوی به پیشینه مدنیت رشت اشاره و اظهار کرد:رشت از قدیم دروازه اروپا لقب گرفته و همین عنوان پتانسیلی است تا بستر ایجاد رستورانهای بین المللی با توجه به ذایقه تنوع طلبی مردم رشت در حوزه خوراک،را ایجاد کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد ارتباطات دوسویه میان دو شهری که هر دو عنوان شهر خلاق خوراک را دارند،گسترش یابد.
ارسال دیدگاه