هشدار جهانگیری به احمدینژاد: حد خود را بدانید
تهران (پانا) - معاون اول رئیسجمهوری در هشداری به رئیس دولت نهم و دهم تاکید کرد که اگر او بخواهد به نظام نزدیک شود با سیل توده مردم مواجه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری امروز در نشست هماندیشی مدیران ارشد دولت تدبیر و امید اظهار کرد: «مردم همواره در مقاطع بحرانی به کمک نظام آمدند و این نظام همواره بر دوش مردم بوده است. کسی که هشت سال رئیسجمهوری این کشور بوده است و اکثر مشکلات امروز، نتیجه کار اوست اینقدر جسور شده که میگوید سیل میآید و زیر پای شما خالی میشود و انقلابی بزرگتر در حال اجرا است.»
وی افزود: «شما با کشور چه کردید؟ منابع کشور را چگونه هزینه کردید؟ شما میخواهید سیل راه بیندازید. شما نظام را تهدید میکنید، به خودتان بیایید و حد خودتان را بدانید. ما پای نظام و رهبری ایستادهایم. با وجود همه انتقادات با هم تا پای جان پای نظام ایستادهایم.»
جهانگیری ادامه داد: «اگر بخواهید به نظام نزدیک شوید با سیل توده مردم مواجه میشوید که تحمل نمیکنند که کسی سالها در راس کشور بوده مطالبهگر شده و اخطار بدهد، امیدوارم به خودتان بیایید. اگر مسائلی با افراد دارید آنها را حل کنید.»
جهانگیری در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اینکه عدهای در داخل و خارج از کشور تمرکز دارند تا به امید مردم به آینده آسیب برسانند، خاطرنشان کرد: «یک پیوستگی بیسابقهای میان چالشهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بینالمللی به وجود آمده و هر مساله بینالمللی میتواند بر مسائل اقتصادی و اجتماعی ما تاثیر بگذارد و مسائل داخلی بر مسائل منطقهای و بینالمللی موثر باشد، در چنین مقطعی هماهنگی میان قوای سهگانه باید جزو اولویت اول ما باشد.»
وی تاکید کرد: «همه باید از امید مردم پاسداری کنیم و مدیران باید با از خودگذشتگی دنبال حل دغدغههای مردم باشند، ما نباید اسیر التهابات شویم.»
معاون اول رئیسجمهوری بیان کرد: «پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی، تعامل سازنده با جهان، نگاه ویژه به برجام، پیگیری سیاستهای جدید ارزی، حمایت از کالای ایرانی و مبارزه با قاچاق، حل مشکل آب، اصلاح نظام بانکی، کاهش آسیبهای اجتماعی، استفاده از خطوط اعتباری خارجی و تکمیل طرحهای بزرگ از جمله اهداف دولت است.»
وی ادامه داد: «آمریکا تصور میکند با خروج از برجام، ایران دچار مشکل جدی میشود در حالیکه ما برای همه شرایط برنامه داشتیم و دغدغهای نداریم. ما برای اداره کشور بدون برجام هم برنامه داریم اما مهم این است که مدیران پای کار باشند، بدون برجام کوچکترین اتفاقی برای کشور نمیافتد.»
جهانگیری با بیان اینکه برای تحقق اهداف دولت باید الزاماتی را در نظر بگیریم، گفت: «احیا و تقویت نهاد دولت، راهاندازی گفتوگوی ملی، نگاه ملی و فرابخشی به مسائل کشور، تقویت حس مسئولیتپذیری و کار جمعی، توجه به افکار عمومی و ظرفیت بخش خصوصی از جمله این الزامات است.»
وی با اشاره به برنامه دولت برای کنترل بازار ارز، خاطرنشان کرد: «دولت نمیتواند نسبت به زندگی مردم بیتفاوت باشد. این تصمیم با اجماع در دولت گرفته شد و هیچ طرح دیگری هم روی میز نبود. رسانههای خارجی هم القا میکنند که این تصمیم شکست خورده است در حالیکه این طرح موفق میشود زیرا نقاط قوت طرحهای قبلی را دارد و نقاط ضعف آنها را ندارد. همه مدیران دولت هم باید پای این تصمیم بایستند. ما بازی آمریکا را با این تصمیم به شکست میکشانیم، همه مدیران باید پای کار بیایند و از برنامههای دولت دفاع کنند.»
نباید اجازه بدهیم مشکلات به چالشهای سیاسی، اجتماعی و امنیتی تبدیل شود
جهانگیری افزود: «ما نباید اجازه بدهیم مشکلات به چالشهای سیاسی، اجتماعی و امنیتی تبدیل شود. مدیر موفق کسی است که این چالشها را در نقطه شروع حل کند. موضوع کازرون باید حل شود، نمیشود مردم هر روز به خیابان بیایند و عدهای هم بر این موج سوار شده و شعارهای خود را سر دهند. دولت درباره کازرون هیچ تصمیمی نگرفته است. مساله زایندهرود، یزد و خوزستان هم باید حل شود. مدیران باید به سرعت در استانها حضور داشته باشند. زخم زلزله کرمانشاه هم باید التیام یابد و مسکن آنها تامین شود.»
وی همچنین افزود: «ما باید گفتوگوهای ملی را با هدف تقویت وحدت در جامعه دنبال کنیم. تمام مشکلات کشور راهکار سیاسی دارد، یعنی با انسجام ملی میشود مشکلات را حل کرد. عدهای دنبال حذف دیگران هستند اما باید همه جریانهای سیاسی و نخبگان را دور هم جمع کرد.»
وی با اشاره به اینکه بسیاری از طرحهای داخلی با استفاده از خطوط اعتباری خارجی محقق میشود، اظهار کرد: «برخی دستگاهها در این زمینه عملکرد خوبی نداشتند که من گزارش میدهم چه دستگاههایی در استفاده از خطوط اعتباری اخلال کردند و چه دستگاههایی فعالیت مناسبی داشتند.»
جهانگیری با انتقاد از اقداماتی که در جهت تضعیف دولت انجام میشود، گفت: «اگر دولت ضعیف شد هیچ جای دیگری از کشور تقویت نمیشود. تقویت دولت است که موجب تقویت نظام میشود.»
ارسال دیدگاه