سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

حذف آزمون تیزهوشان مورد حمایت مجلس است

اردبیل (پانا) - سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، مجلس را موافق مصوبه شورای عالی آموزش‌وپرورش در ارتباط با حذف آزمون تیزهوشان دانست چرا که برگزاری چنین آزمون‌هایی را در راستای جدا کردن دانش‌آموزان به شکل غیراصولی صحیح و مناسب نمی‌داند.

کد مطلب: ۷۱۲۳۶۴
لینک کوتاه کپی شد

میرحمایت میرزاده در ارتباط با حذف آزمون تیزهوشان در مقطع دوره اول متوسطه اظهار کرد: ما یک تعریف درست و دقیق از واژه تیزهوشان نداریم چرا که با پاسخ دادن به چهار سوال تستی آن هم در یک شرایط خاص نمی‌توان دانش‌آموزی را تیزهوش و دانش‌آموز دیگر را کندذهن تصور کرد .

وی با بیان اینکه ما در جریان عمومی چیزی به نام شهر، خیابان و کوچه تیزهوش نداریم بلکه تربیت همه شهروندان باید در راستای ارتقای مهارت و افزایش توان آنها انجام شود، خاطرنشان کرد: باید معلمان با در نظر گرفتن توان و بهره هوشی هر دانش‌آموز سعی کنند تا نقش رهبری را به دانش‌آموزان بااستعداد بدهند تا زمینه آموزش و ارتقای توانمندی سایر دانش‌آموزان را فراهم آورد .

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی اجرای طرح شهاب را به همت بنیاد نخبگان در مدارس با یک ظرفیت خوب برای شناسایی افراد مستعد و توانمند توصیف کرد و گفت: نباید برخی دانش‌آموزان به خاطر این عناوین مغرور شده و یا خود را تافته جدا بافته بدانند در حالی که ما در همه گروه‌ها و رشته‌های تحصیلی حتی فنی و حرفه‌ای و علوم انسانی افراد مستعدی داریم که قوی‌تر از افراد تیزهوش در رشته‌های تجربی و ریاضی هستند .

میرزاده با حمایت از مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در حذف آزمون تیزهوشان بیان کرد: ما این اقدام را حرکتی مناسب در تقویت مولفه آموزش عادلانه می‌دانیم .

وی در ادامه به بحث تشکیل شورای عالی مهارت به عنوان مصوبه مجلس اشاره کرد و افزود: با تشکیل این شورا دانشگاه علمی - کاربردی در کنار دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای و مراکز مرتبط سعی خواهند کرد تا جلوی موازی‌کاری‌ها را گرفته و توان خود را برای ارائه آموزش‌های عملی و کاربردی فراهم کنند .

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل به گله‌مندی اساتید دانشگاه‌ها در ارتباط با اعمال کمترین افزایش برای حقوق و مزایایشان اشاره و تصریح کرد: انتظار داشتیم کلمه هیئت علمی در این مصوبه به کار نمی‌رفت چرا که بسیاری از اساتید ما زیر ۵ میلیون تومان حقوق می‌گیرند و برخی اقدامات برای اعمال کمترین افزایش حقوق در سال آینده ممکن است به تعدیل کیفیت آموزشی نیز منجر شود .

میرزاده به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در ارتباط با تخصیص ۴۰ درصد اعتبارات پژوهشی از طریق عقد قرارداد با نهادهایی چون جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: هر دستگاه اجرایی که اعتبار پژوهشی دارد باید با اعلام آمادگی زمینه عقد قرارداد را با نهادهای پژوهشی و علمی نظیر جهاد دانشگاهی فراهم آورد تا امکان جذب این اعتبار پژوهشی از طریق این فرآیند فراهم آید .

وی در پایان بیان کرد: حتی خود مراکزی چون جهاددانشگاهی می‌تواند با شناسایی دستگاه‌ها و نهادهایی که اعتبار پژوهشی دارند زمینه جذب این ۴۰ درصد اعتبارات را به صورت مستقیم حتی بدون برگزاری مزایده و یا مناقصه فراهم آورند .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار