دبیرستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی خبر داد

مجری تلویزیون، بدهکار بزرگ یک موسسه مالی

تهران (پانا) – دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از بدهی بزرگ مجری مشهور تلویزیون به شبکه بانکی پرده برداشت.

کد مطلب: ۷۰۷۶۸۴
لینک کوتاه کپی شد

به نوشته روزنامه همشهری، کاظم پالیزدار با اشاره به برخی اظهارنظرها مبنی بر وجود فساد سیستمی در کشور اظهارکرد: «فساد به‌تدریج در حال تبدیل شدن به یک ارزش در کشور است. مفاسد تنها با حمایت یا پشتیبانی آقازاده‌ها و ژن خوب‌ها انجام نمی‌شود و افرادی هم که شناخته شده نیستند و اصلا کسی آنها را نمی‌شناسد، دارند فساد می‌کنند.»

دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: «دزدی صورت گرفته در مدیریت اکتشاف وزارت نفت کاملا اتفاقی نمایان شده است و اگر سامانه‌های سیستمی از سال ۸۸راه‌اندازی نشده بود شاید کشف آن باز هم به تأخیر می‌افتاد. مدیریت اکتشاف زیرمجموعه شرکت نفت است و فردی بیش از ۱۰۰میلیارد تومان پول از این مدیریت برداشته و از کشور فرار کرده است. این فرد یک کارمند در حد رئیس اداره بود، نه مدیر محسوب می‌شد، نه مدیرعامل، نه عضو هیأت مدیره، نه وابسته به جریان سیاسی خاصی و نه آقازاده بوده است. مسئولیت او در حد ریاست اداره خزانه بوده و کل بودجه سالانه این مدیریت شاید ۱۰۰میلیارد تومان بوده است.»

یک کارمند معمولی بود

پالیزدار درباره نحوه دزدی مسئول امور خزانه مدیریت اکتشاف وزارت نفت بیان کرد: «او با سوءاستفاده از خلأ و حفره‌ای که در ساختار اداری و اجرایی کشور وجود دارد و باید وجود این خلأ را بپذیریم مرتکب این کار شد. پدرش هم نفتی بوده، یعنی فردی قابل اعتماد بوده و نزدیک به ۳۰سال در یک اداره کار کرده است. البته این خود یک آسیب است که چرا یک فرد باید ۳۰سال تنها در یک بخش کار کند. پسر او هم در طول مدت خدمتش نه کاری کرده بود که مورد شک حراست قرار بگیرد و نه حتی به تخلفات اداری رفته بود.»

این مقام مسئول تصریح کرد: «مسئول امور خزانه مدیریت اکتشاف یک کارمند معمولی بود که همه او را می‌شناختیم و منظم سر کار می‌آمد و می‌رفت؛ تمام صورت‌های مالی‌ای نیز که می‌بست همگی درست بوده و مشکلی نداشته است. یکباره مشخص شد که این فرد پول کلانی را برداشته و رفته است . »

احتمال تخلفات قبل از ۸۸

دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در ادامه درباره مدت زمان تخلفات این فرد در مدیریت اکتشاف اظهارکرد: «این فرد در کوتاه‌مدت، یک سال یا دو سال، این میزان پول را برنداشته است؛ از سال ۸۸ که سیستم اتوماسیون وجود دارد، توانسته‌ایم استخراج کنیم که فرد خرد خرد بخشی از این مبالغ را پیش خودش جمع‌آوری کرده است. زمان قبل از آن هم باید بررسی شود که حداقل به ۲ تا ۳ ماه وقت نیاز است تا اسناد بررسی شود. احتمالا این دزدی درگذشته نیز وجود داشته است. در واقع از ۸۸ تاکنون را که بررسی کرده‌ایم به این عدد رسیده‌ایم. علتش هم این سیستمی است که آمده و اگر سیستم نبود همین را نیز متوجه نمی‌شدیم.»

او در پاسخ به این سؤال که چطور می‌شود یک کارمند جزء شرکت ملی نفت ۱۰۰میلیارد تومان پول را بر‌دارد یادآور شد: «صورت‌های مالی همه‌‌چیز را درست نشان می‌داد. فرد پولی هم از بودجه نبرده است؛ آنجا بودجه‌ای می‌آمده، سپس هزینه و صورت‌ها را نیز تأیید می‌کردند. دوطرف‌تراز نامه با یکدیگر جور در می‌آمده و حسابرس نیز آن را تأیید می‌کرده است. این پول پس چگونه آمده و رفته؟ اینجا سوءاستفاده شده است. باید گفت یک کارمند جزء ۱۰۰میلیارد تومان سوءاستفاده کرده و به محض مطلع شدن نیز از کشور خارج شده است.»

پالیزدار اضافه کرد: «کارهای او نیز برحسب اتفاق لو رفته و رئیس مجموعه برحسب اتفاق مطلع شده است؛ به طرف می‌گوید بررسی کن چرا این اطلاعات پرونده مغایرت دارد و با یکدیگر نمی‌خواند؟ طرف هم از همان اتاق رئیس که بیرون می‌آید، هماهنگی‌ها را انجام می‌دهد و از کشور خارج می‌شود. خانواده‌اش هم قبلا رفته بودند . »

اسم شومن بدهکار مؤسسات را اعلام می‌کنیم

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در تشریح بخشی از مشکلات بازگرداندن طلب مال‌باختگان مؤسسات مالی بیان کرد: «بخشی از مشکلات مؤسسات مطالبات معوقه آنهاست. برای بازپرداخت سپرده‌های مردم باید تسهیلات این مؤسسات نیز برگردد. بسیاری از این معوقات نیز برای آدم‌های مطرح است. یکی از این افراد را همه کشور می‌شناسند؛ هر شب با ظاهر و رفتار موجه در تلویزیون برنامه اجرا می‌کند، یک کت و شلوار شیک و پیراهن سفید می‌پوشد و زبان انتقادش هم به سمت همه مقامات جمهوری اسلامی برمی‌گردد. شما اگر خیلی راست می‌گویی، بدهی‌ات را بده؛ لازم نیست در تلویزیون مانور بدهی و شو اجرا کنی. این فرد اگر بخواهد به این رویه ادامه دهد، اسمش را در رسانه‌ها مطرح خواهم کرد. او چند میلیارد تومان بدهی دارد و دفعه بعد اسمش را مطرح خواهم کرد . »

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار