تندگویان در گفت‌وگو با پانا پاسخ داد

سرانجام کمپین صدهزار امضایی «آتش‌نشانان، شهید ایثارگر هستند» به کجا رسید

محمدمهدی تندگویان، عضو پیشین شورای شهر تهران، درباره سرانجام کمپین «آتش‌نشانان، شهید ایثارگر هستند» گفته است که هیچ اتفاقی برای این موضوع نیفتاد و فقط مجلس شورای اسلامی می‌تواند برای این موضوع کمک کند.

کد مطلب: ۷۰۳۹۲۲
لینک کوتاه کپی شد

معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و فرزند وزير نفت پيشين در گفت‌وگو با پانا درباره سرانجام کمپین «آتش‌نشانان، شهید ایثارگر هستند» گفت: پس از حادثه پلاسکو کمپینی به منظور شهید ایثار شمردن شهدای پلاسکو راه‌اندازی و امضاها نیز جمع‌آوری شد. در مجموع ۱۰۰ هزار امضا در کل کشور جمع‌آوری شد.

عضو پیشین شورای شهر تهران افزود: نامه‌ای به همراه مستندات قانونی به لاریحانی رئیس مجلس شورای اسلامی ارسال کردیم و مدتی هم موضوع را از فراکسیون فرزندان شهدای مجلس پیگیری کردیم ولی به سرانجامی نرسید و هنوز اتفاقی برای کمپین نیفتاده است.

وی افزود: همچنین موضوع را از فراکسیون ایثارگران مجلس پیگیری کردیم و قول داده شد تا این مساله را پیگیری کنند اما در عمل به هیچ جایی نرسید و به جز مجلس شورای اسلامی کسی دیگری نمی‌تواند کمک کند.

تندگویان همچنین درباره پیگیری شهرداری تهران برای شهید ایثار شمردن شهدای پلاسکو نیز گفت: در شهرداری هیچ کسی پیگیر این موضوع نبود و اگر می‌گویند پیگیر بودیم، صحت ندارد.

نامه ارسال‌شده از سوي تندگويان و جمعي از فرزندان شهدا درباره شهداي آتش‌نشان به اين شرح است:

جناب آقای دکتر لاریجانی

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی ایران

باصلوات بر محمد و آل محمد و درود و صلوات فراوان به روح پرفتوح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و همچنین شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، جمعی از فرزندان شهدای دفاع مقدس ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر کبیر انقلاب آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله) و عموم مردم ایران به علت حادثه جانسوز و تاسف‌بار ساختمان پلاسکو در ۳۰ دی‌ماه بدین‌وسیله به استحضار می‌رساند که ما بعنوان یادگاران ایثار و مقاومت در انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس مراتب اعتراض خود را نسبت به تصمیم بنیاد شهید مبنی بر شهید خدمت شمردن شهدای آتش‌نشانی و بالاخص شهدای حادثه پلاسکو بجای ثبت به عنوان شهید ایثارگر، به استحضار جنابعالی و تمامی نمایندگان دلسوز مردم در مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران می‌رسانیم.

همانطور که مستحضر هستید به استناد تبصره «۱» ماده «۴» اصلاحی قانون اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران مصوب ۱۳۸۷ و تبصره بند «الف» ماده «۱» قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب ۱۳۹۱ ، آیین‌نامه تعیین و احراز مصادیق عملی شهید، در حکم شهید و سایر مصادیق ایثارگری (مفقودالاثر، جانباز، آزاده و اسیر) را به شرح زیر تصویب کرده است:

ماده ۱ ـ در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح به کار می‌روند:

۱ـ شهید: کسی که جان خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران و استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار نثار کرده یا می‌کند.

۲. در حکم شهید: کسی که از نظر مأموریت، وظایف و اهداف تعیین شده همانند شهید است، ولی از لحاظ شرایط وقوع یا محل شهادت متفاوت می‌باشد.

حال سؤال اینجاست! چه تفاوتی مابین شهدای دوران انقلاب اسلامی و پس از آن هشت سال دفاع مقدس و همچنین شهدای نیروی انتظامی و سپاه پاسداران در مأموریت‌های گوناگون ملی و همچنین قهرمانان و شهدای مدافع حرم و شهدای آتش‌نشانی که از جان خود برای حفظ و حراست از مال و جان و انفاس مسلمین و مردم عزیز کشورمان از دست داده‌اند، وجود دارد؟ چرا این شهدا که مظلومانه و گاهی با کمترین امکانات بی‌درنگ به دل آتش و دود زده و برای نجات حتی یک نفر چشم بر عافیت خود می‌بندند باید در جرگه شهدای خدمت شمرده شوند؟

ما به عنوان امضاکنندگان این نامه که از جمعی از خانواده‌های ایثارگران و ملت شریف ایران، اعضا خانواده رسانه، هنر و نیروهای انقلابی و انتظامی کشور از شما درخواست داریم در اسرع وقت این موضوع را رسیدگی کرده و با امضا اکثریت نمایندگان محترم، تغییر قانونی و دیدگاه ملی را رقم بزنید.

ضمن عرض تشکر و قدرانی از خداوند متعال برای شما آرزوی توفیقات روزافزون را خواستاریم. امضا: فرزندان شهدا»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار