رعایت نكردن بهداشت درمراكز تهیه غذا مهمترین مشكل بهداشتی شهرری است
خبرگزاری پانا: كارشناس بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شهرستان ری بیشترین مشكل منطقه را معضلات بهداشتی محیط كار در مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی دانست.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی شبكه بهداشت و درمان شهرستان ری، مرتضی زارعی با اشاره به آمار جمع آوری شده از فعالیت های بهداشت محیط شبكه در۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۱ افزود: در این مدت به ۱۶۷ شكایت مردمی رسیده از سامانه فوریت های دفتر سلامت و محیط كار وزارت بهداشت رسیدگی شده كه بیشترین شكایت ها مربوط به معضلات بهداشتی محیط تهیه و توزیع مواد غذایی بوده است.
به گفته وی رعایت نكردن بهداشت مواد غذایی و جسم خارجی در غذای تهیه شده، رعایت نكردن موازین بهداشت فردی شاغلین و رعایت نكردن بهداشت كار و ایمنی رتبه های بعدی را در شكایت های ثبت شده دارند.
زارعی دفع غیر مجاز فضولات دامی، فاضلاب و پسمانده و فعالیت كارگاههای غیر مجاز غذایی را از دیگر مشكلات بهداشتی منطقه دانست .
این كارشناس بهداشت افزود: مردم می توانند تخلف های بهداشتی در واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی با شماره ۱۴۹۰ در میان گذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
ارسال دیدگاه