ساخت پهباد ۴ باله برای اولین بار در دنیا بوسیله جوانان نخبه ایرانی

تهران (پانا) - جوانان نخبه کشورمان پهبادی ساخته‌اند که با ۴ بال پرواز می‌کند و در دنیا نمونه‌ای ندارد.

کد مطلب: ۶۹۲۸۱۲
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران، یکی از عوامل مؤثر در راه پیشرفت و آبادانی کشور اختراعات و رویدادهای جدید علمی هستند و در این میان جوانان نخبه‌ای که استعداد درخشان هستند همراه با اختراعاتشان راه را برای پیشرفت روزافزون کشور هموار کرده‌اند.

در این گزارش به معرفی یکی از اختراعات این جوانان عضو بنیاد ملی نخبگان می‌پردازیم.

گروهی از جوانان نخبه دانشگاه‌های آزاد سراسر تهران متشکل از وحید احمدی، محمدرضا ذوالقدری و حسین غلامی موفق به طراحی و ساخت پهباد‌هایی شدند که در کشور و در جهان اول و بی مانند هستند.

سر‌گروه تیم دانشجویی سماوات در خصوص پهبادهایی که طراحی کرده‌اند اظهار کرد: تیم ما موفق به طراحی ۳ پهباد با عنوان سیمرغ ۱، سیمرغ ۴ و پهبا‌د چهار باله سَها شده است که در دنیا نمونه‌ای ندارد و به تازگی رونمایی شده است.

وحید احمدی در خصوص پهبا‌د سیمرغ ۱ گفت: این پهباد تا قبل از طراحی بوسیله ما در کشور معرفی نشده بود، طراحی این پهبا‌د به صورت کاملاً اتوماتیک است و عمود بلند می‌شود و به جلو حرکت می‌کند، با توجه به آنتن‌هایی که بر روی سطح زمین قرار می‌گیرد اطلاعات و نقاط مورد نظر توسط این پرنده دریافت می‌شود و پهباد کار اصلی خود که عکسبرداری است را انجام می‌دهد و پس از اتمام کارش با موتور خود بازمی‌گردد.

ساخت پهباد‌ داخلی با خصوصیات منحصر به فرد

این مخترع کشورمان در خصوص پهباد دیگری که موفق به تولید آن شده‌اند، خاطرنشان کرد: سیمرغ ۴ به عنوان اولین پهباد و پرنده‌ای است که با خصوصیات مخصوص به خود در دنیا معرفی شده است و تست‌های پروازی را انجام داده است در این پهباد جریان باد استفاده بسیاری دارد و وجه تمایزش با پهبادهای دیگر این است که به جای داشتن ۲ بال چهار بال دارد، بحث پایداری که از مهمترین عوامل است در این پهباد به خوبی انجام گرفته است.

احمدی با خاطرنشان کردن این موضوع که این پهباد طراحی کاملاً جدیدی دارد، گفت: یکی از مواردی که در این پهبا‌د به صورت ابتکاری انجام گرفته این است که با ۲ سیستم باتری‌ای و سوختی کار می‌کند یعنی موتور پیشرو آن به صورت سوختی است و پرواز در حالت عمود آن همراه با موتور الکتریکی انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در خصوص چهار باله بودن پهباد، دانشجویان دانشکده‌های مختلفی نسبت به ما اعتراض کردند که پس از ۳ ماه تفکر توانستیم قابلیت تا شدن را به بال‌های این پهباد اضافه کنیم یعنی پهباد پس از آنکه از زمین بلند شد موتورهایش اقدام به بستن بال‌ها می‌کنند و این پهباد تا ۳ ساعت توان پرواز کردن دارد.

احمدی با اشاره به اینکه این پرنده‌ها قابلیت انجام عملیات نظامی را دارند، گفت: عموماً از این پهباد‌ها برای شناسایی و امدادرسانی استفاده می‌شود، اما اگر لازم باشد در موارد نظامی هم می‌توان از آنها کمک گرفت.

مخترع کشورمان در خصوص ایستگاه‌های زمینی این پهبادها یادآور شد: یک آنتن مرکزی برای تمام این پهباد‌ها تولید شده که فرکانس‌های استاندارد جهانی و تصاویر را از مراکز زمینی به پهبادها می‌فرستد باید به این موضوع اشاره کنم که کلیه طراحی‌های این پهبادها از بدنه تا آنتن‌های زمینی کاملاً بومی بوده و در کشور تولید شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار