مخترع ظروف یکبار مصرف گیاهی در استان خراسان جنوبی گفت:
تولید اولین ظروف گیاهی بر پایه کاه در کشور
مخترع ظروف یکبار مصرف گیاهی در استان گفت: این ظروف بر پایه ماده کاه ساخته شده اند تا به راحتی قابل استفاده و تولید باشند و نیز به سرعت به چرخه طبیعت بازگردند.
امير حسام افشار کهن مخترع ظروف یک بار مصرف گیاهی بر پایه کاه در گفت و گو با خبرنگار پانا از خراسان جنوبی، گفت: عملیاتی کردن این طرح از سال ٩٠آغاز شد و پس از دو سال کار اجرایی آن به پایان رسید و اولین ظروف گیاهی بر پایه کاه در کشور تولید شد.
افشار کهن در خصوص مزایای این نوع ظروف گفت:یکی از بهترین مزیت های این محصول این است که مانند ظروف پلاستیکی هنگام تماس با غذا یا نوشیدنی داغ، مواد سمی از خود متساعد نمی کنند و نیز پس از استفاده به چرخه طبیعت باز می گردند و پس از سه ماه تجزیه می شوند در حالی که این عمل در ظروف پلاستیکی ، حدود ۳۰۰ سال طول می کشد.
مخترع ظروف یک بار مصرف گیاهی بر پایه کاه در پاسخ به این سوال که این ظروف در چند نوع ساخته شده اند ، تصریح کرد:ما به دو صورت استفاده محسوس و نامحسوس از کاه این ظروف را تولید میکنیم و در ظروف نوع یک ، ظروفی مثل گلدان تولید می شود و پس از کاشت گیاه در این گلدان ،پس از دوماه خود گلدان به عنوان کود عمل می کند.
وی در خصوص اهداف و برنامه های خود گفت: میخواهیم ظروفی را تولید کنیم که پس از صرف مواد غذایی در آن ، خود ظرف خورده شود و تاکنون نیز ظروفی با موادی مثل گندم ، جو ، پوشال برنج و ... تولید شده اند و همچنین از استان های دیگر هم برای تولید این ظروف ، درخواست داشته ایم.
وی افزود:برای تولید انبوه این ظروف ، می بایست مجوز و تائیدیه هایی از سوی وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو اخذ شود و نیز تاکنون برای این میزان پیشرفت، حدود٢٠٠٠٠٠میلیون ریال از سوی شرکت خصوصی ام هزینه شده است و تاکنون هیچ حمایتی از سوی نهادها از من صورت نگرفته است.
افشار کهن در خصوص طرح های دیگر خود نیز گفت: کار دستگاه تشخیص گروه خونی بر اساس نبض به پایان رسیده است و این دستگاه دقتی بالغ بر ۹۵ درصد دارد و یکی دیگر از وسایلی که قصد ساخت آن را داریم ، تابلوهای دیجیتال با پلاسماي خاص و قابل برنامه ريزي است .
خبرنگار پانا : امیرعلی قسط چی
ارسال دیدگاه