دبیر شبکه رسانه استادان دانشگاه‌های سراسر کشور:

اساتید دانشگاه در فضای رسانه‌ای باید نقش کنشگری و انسان‌رسانه ایفا کنند

شاگردپروری و جریان‌سازی، حلقه مفقوده فضای رسانه‌ای در زیست‌بوم دانشگاهی است

اصفهان (پانا) - دبیر شبکه رسانه استادان دانشگاه‌های سراسر کشور (راد) گفت: پنجمین رویداد ملی رسانه کشور، دومین رویداد اختصاصی رسانه استادان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور است که اساتید دانشگاه باید در فضای رسانه‌ای، نقش کنشگری و انسان‌رسانه ایفا کنند.

کد مطلب: ۱۵۱۹۷۳۷
لینک کوتاه کپی شد

رحیم مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با بیان اینکه پنجمین رویداد ملی رسانه کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در حال برگزاری است، ابراز کرد: «این رویداد در واقع دومین رویداد اختصاصی رسانه استادان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور است.»

مرادی با اشاره به اینکه هدف شبکه رسانه استادان دانشگاه‌ها این است که اساتید افزون بر ایفای نقش آموزشی و پژوهشی باید در حوزه‌های تربیتی، فرهنگی و شاگردپروری نیز نقش‌آفرین باشند، اظهار کرد: «شبکه رسانه استادان دانشگاه باید در حوزه رسانه‌ای نیز حضوری فعال و جریان‌ساز داشته باشد.»

دبیر شبکه راد گفت: «اساتید دانشگاه فرهنگیان به عنوان کنشگر رسانه‌ای می‌توانند نقشی برجسته و متمایز در قالب همان مفهوم انسان‌رسانه ایفا کنند؛ چراکه این دانشگاه، مرکز ثقل نظام آموزش عالی کشورمان محسوب می‌شوند.»ژ

مرادی ادامه داد: «دانشجومعلمانی که فردا وارد کلاس درس می‌شوند و خود به عنوان معلم، نقشی کلیدی بر عهده می‌گیرند، توان بالقوه‌ای برای تغییر و تحول دارند. از این رو سرفصل‌هایی که در این رویداد در نظر گرفته‌ایم با مساله‌شناسی نظام مسائل دانشگاه فرهنگیان آغاز می‌شود.»

عضو هیات علمی دانشگاه اراک اظهار کرد: «پس از شناسایی مسیر‌ها، گروه‌ها باید‌ایده‌پردازی کرده و راه‌حل‌هایی بیابند. سپس این راهکار‌ها به مسئولین مرتبط ارائه می‌شود تا بتوانند آن‌ها را عملیاتی کنند. پس از‌ گذر از این سرفصل‌ها به سوژه‌پردازی، روایت‌نویسی و طراحی متن‌های کوتاه رسانه‌ای می‌پردازیم.»

دبیر شبکه راد با اشاره به نقش بی‌بدیل اساتید دانشگاه در حوزه سواد رسانه‌ای دانشجویان خاطرنشان کرد: «اساتید، ‌اندیشه‌های خود را به صحنه رسانه و مجازی می‌برند و هنر نگارش متنی مؤثر را می‌آموزند. هدف ما این است که آن‌ها بتوانند متنی کوتاه، تأثیرگذار و اقناعی را بنویسند که تأثیرگذار باشد.»

به گفته این استاد دانشگاه و فعال رسانه‌ای؛ در نهایت، ‌ایده‌های شکل‌گرفته در این صفحات اجرا می‌شوند، کنشی واقعی انجام می‌دهند و کار رسانه‌ای را در قالبی جذاب پیاده‌سازی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: «رویکرد برگزاری این رویداد به صورت مشارکتی، تعاملی و یادگیری مبتنی بر مسأله است که در آن خود اساتید در پایان رویداد، تولیدات رسانه‌ای خواهند داشت.»

این فعال رسانه گفت: «همان‌طور که پیش‌بینی شده است، نشان‌های طلایی، نقره‌ای و برنز به گروه‌های برتر اعطا خواهند شد. در نهایت بر اساس تعداد نشان‌هایی که گروه‌ها کسب می‌کنند، گروه برتر کل رویداد معرفی خواهد شد. همچنین ۳ گروه برتر و ۳ نفر برتر در بخش انفرادی معرفی خواهند شد.

دبیر علمی رویداد رسانه استادان دانشگاه‌های سراسر کشور (راد) خاطرنشان کرد: «تلاش داریم با بهره‌گیری از بازی‌وارسازی این روحیه مشارکت و تعامل استادان در رویداد را تقویت کنیم. ‌ایده‌هایی که به مرحله اجرا برسند در روز اختتامیه معرفی خواهند شد و برتر‌ها معرفی می‌شوند. این‌ایده‌ها به مسئولین ارائه می‌شود به این‌امید که بتوانیم وارد مرحله عملیات‌سازی‌ایده‌ها شویم.»

خبرنگار : محدثه سادات طباطبایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار