کیومرث هاشمی:

سیاست ما در بازی‌های آسیایی کسب مدال طلای بیشتر و حفظ جایگاه قبلی است

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: سیاست ما در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی، کسب مدال های طلای بیشتر در این دوره و حفظ جایگاه قبلی است که البته کار سختی است.

کد مطلب: ۶۷۵۱۷۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری جلسه روسای فدراسیون‌ها با وزیر ورزش و جوانان در همدان گفت: برگزاری این گونه نشست‌ها باعث ایجاد همدلی در سراسر کشور می‌شود. مجموعه ورزشی شهید حاج بابایی مریانج که در آن هستیم ظرفیت بسیار بالایی برای میزبانی‌های کشوری و فرامرزی دارد و باید از امکاناتی که در این سال‌ها دولت فراهم کرده نهایت استفاده را ببریم.

هاشمی با بیان اینکه در تاریخ ۷۰ ساله حضور ایران در المپیک ورزشکاران استان همدان دو مدال المپیکی و صدها مدال آسیایی داشتند، تاکید کرد: این قول را می‌دهیم که با هماهنگی بیشتر با استاندار محترم از پتانسیل بالای استان استفاده کنیم و ظرفیت‌های بالای ورزشی همدان روز به روز با کمک همه روسای فدراسیون‌ها تقویت شود.

رئیس کمیته ملی المپیک عملکرد کاروان ایران در بازی‌های داخل سالن ترکمنستان را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: ما بین ۶۴ کشور با ۳۶ طلا، ۲۳ نقره و ۵۹ برنز به مقام سوم رسیدیم. از ۲۰ رشته ای که با ۲۰۷ ورزشکار شرکت کردیم در ۱۶ رشته به مدال رسیدیم و نسبت به دوره قبل سه پله صعود داشتیم.

هاشمی در خصوص انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک که ۱۲ آبان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این انتخابات باعث می‌شود که امور ورزشکاران به خودشان سپرده شود. ۵۷ ورزشکار از ۱۸ رشته در این انتخابات ثبت نام کردند و ما جزء ۳۰ کشور دنیا هستیم که این کمیسیون را داریم که نشانگر دموکراسی کامل در تمام بخش های جمهوری اسلامی از جمله ورزش است.

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به اهمیت بالای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا تاکید کرد: ستاد عالی این بازی‌ها به ریاست دکتر سلطانی‌فر تشکیل و سیاست‌های کلی اتخاذ شده است. بزودی جلسات تخصصی هم با روسای فدراسیون ها در این خصوص برگزار می‌شود. ما در دوره قبلی با ۵۷ مدال پنجم شدیم و سیاست ما کسب مدال های طلای بیشتر در این دوره و حفظ جایگاه قبلی است که البته کار سختی است. بازی های آسیایی جاکارتا از مرداد سال آینده در ۴۰ رشته و ۴۶۲ ماده برگزار می شود که رشته های متعددی به این بازی ها اضافه و ۴ رشته هم حذف شده‌اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار