مولاوردی خبر داد:
تهیه برنامه اقدام و عمل برای پیشبرد اهداف منشور حقوق شهروندی
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی گفت: اشاعه حقوق شهروندی در کشور نیازمند گفتمانسازی و تعامل همه نهادهای دولتی، مراکز دانشگاهی و سازمانهای مردم نهاد است.
به گزارش پانا، شهیندخت مولاوردی روز چهارشنبه در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی از تهیه برنامه اقدام و عمل برای پیشبرد اهداف منشور حقوق شهروندی در کشور خبر داد.
دستیار ویژه رئیس جمهوری در این دیدار از دستاوردهای علمی و آموزشی دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی قدردانی به عمل آورد و لزوم همکاری کلیه نهادهای علمی و اجرائی را برای پیشبرد اهداف عالیه منشور حقوق شهروندی ضروری دانست.
در ابتدای این دیدار مونس کشاورز دبیر کنگره بین المللی حقوق شهروندی ضمن ارائه گزارش مبسوطی از اقدامات و فعالیتهای علمی، پژوهشی و آموزشی دبیرخانه از شناسایی بیش از ۱۰۰۰ پژوهشگر عرصه حقوق شهروندی و حضور این پژوهشگران در اولین کنگره بین المللی حقوق شهروندی در سالروز رونمائی منشور حقوق شهروندی خبر داد.
وی مهمترین اقدامات علمی و پژوهشی دبیرخانه را برگزاری سلسله نشستهای حقوق شهروندی، جلسات بازخوانی منشور حقوق شهروندی و دوره کشوری تربیت مربی حقوق شهروندی و نیز میزگردهای علمی- تخصص حقوق فرهنگی شهروندان با مشارکت دفتر حقوقی و امور مالکیت فکری وزارت فرهنگ و ارشاد و سلسله نشستهای حقوق دانشگاهیان برنامه مشترک با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برشمرد.
در این دیدار سید محمد هاشمی دبیر علمی اولین کنگره بین المللی حقوق شهروندی و دکتر نوروزی ریاست شورای سیاست گذاری دبیرخانه حقوق شهروندی و دکتر مصطفی شعبانی دبیر کارگروه تالیف کتاب های حقوق شهروندی به بیان دیدگاه های خود در خصوص ضرورت هم افزائی نهادهای اجرائی و بدنه علمی کشور پرداختند.
اولین کنگره بین المللی حقوق شهروندی ۲۹ آذر ۹۶ در سالروز رونمائی منشور حقوق شهروندی برگزارخواهد شد. علاقه مندان جهت حضور در این رویداد علمی، پژوهشی و آموزشی میتوانند مقالات و تالیفات خود را به نشانی cr۲۰۱۶.ir@gmail.com ارسال نمایند. یا با مراجعه به وب سایت دبیرخانه به نشانی hsh۱۳۹۵.ir در جریان آخرین اخبار حقوق شهروندی قرار بگیرند. که نتیجه این فعالیتها شناسایی بیش از ۱۰۰۰ پژوهشگر عرصه حقوق شهروندیست.
ارسال دیدگاه