معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد؛
اعلام هزینههای شیمی درمانی و رادیوتراپی
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پیش از دولت یازدهم با تجهیزات بسیار قدیمی و فرسوده به هموطنان ارائه خدمت میشد، از توزیع 69000 دستگاه و تجهیزات پزشکی مانند ام آر آی، سی تی اسکن و سایر تجهیزات در بیمارستانهای سراسر کشور خبر داد.
به گزارش پانا، محمد آقاجانی از توزیع ۶۹۰۰۰ دستگاه پزشکی مانند ام آر آی، سی تی اسکن، آنژیوگرافی، سونوگرافی، رادیولوژی، اندوسکوپی، ماشین بیهوشی، دستگاه تنفس مکانیکی بخش مراقبت های ویژه، تخت مکانیزه جراحی، دستگاه مانیتور قلب در بیمارستان های سراسر کشور خبر داد و گفت: پیش از دولت یازدهم با تجهیزات بسیار قدیمی و فرسوده به هموطنان ارائه خدمت می شد که در راستای این هدف ۱۱۰۰ ست کامل تجهیزات اتاق عمل توزیع شد.
وی افزود: با این اقدام انجام اعمال جراحی خاص و حیاتی در سراسر کشور بالاخص مناطق محروم، همراه با مجهز نمودن بیمارستانهای کشور به تجهیزات پیشرفته و مدرن تشخیصی و درمانی و حضور پزشکان متخصص و کادر درمان مجرب فراهم شده است.
آقاجانی گفت: ۵ هزار و ۷۳۵ پزشک متخصص و فوق تخصص در ۳۰۲ شهر کمتر توسعه یافته و محروم سراسر کشور با اجرای برنامه تحول نظام سلامت حضور پیدا کردند که در این مدت تعداد پزشکان متخصص و فوق تخصص ماندگار در مناطق محروم افزایش ۲۵ درصدی داشته است.
وی درخصوص افزایش تختهای بیمارستانی گفت: در دولت یازدهم ۲۱۰۰۰ تخت بیمارستانی در۱۲۲ بیمارستان جدید و در ۳۱ استان کشور افزوده شده است، درحالیکه تعداد تختهای بیمارستانها در شروع دولت یازدهم، ۸۶هزار تخت بوده که با اضافه شدن این ۲۱۰۰۰ تخت جدید، تعداد آنها به ۱۰۷هزار تخت رسیده، بنابراین در این زمینه ما شاهد رشد ۲۵ درصدی بودهایم.
وی در خصوص نوسازی تختهای فرسوده بیمارستانی افزود: ۴۵ هزار تخت بیمارستانی نوسازی شده است. همچنین ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار مترمربع از ساختمان، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانهای موجود نیز در دولت یازدهم مورد بازسازی قرارگرفت.
معاون درمان وزارت بهداشت درخصوص تختهای مراقبتهای ویژه گفت: افزایش تعداد تختهای مراقبتهای ویژه از ۵۸۲۰ تخت به ۸۲۷۳ تخت بوده که رشد ۴۲ درصدی داشته است.
آقاجانی با بیان اینکه تختهای روانپزشکی نیز از برکات توسعه و عمران در طرح تحول بینصیب نمانده است، بیان داشت: ارتقای خدمات سلامت روان در دولت یازدهم با افزایش ۱۰۰۰ تخت روانپزشکی در بیمارستانهای عمومی سراسر کشور همراه بود. همچنین افزایش ۳۹ درصدی تختهای سوختگی و در کنار بهسازی بخشهای سوختگی، خدمت ارزشمند دیگری در جهت آسایش بیماران دردمند بود. همچنین تختهای مراقبتهای ویژه سوختگی از ۶۰ تخت به ۲۰۰ تخت افزایش یافت که رشد ۲۳۳ درصدی داشته است.
معاون درمان وزارت بهداشت در مورد ارتقای کیفیت خدمات اورژانس گفت: قبل از برنامه تحول نظام سلامت تنها ۹۱ بیمارستان دارای پزشک متخصص مقیم بود که با همت دولت یازدهم در ۴۱۲ بیمارستان دولتی ماهانه ۷۲۰۰ متخصص مقیم برای دسترسی هموطنان به خدمات درمانی تخصصی حضور دارند.
وی در توضیح بیشتر گفت: حضور پزشک متخصص مقیم در شب و روزهای تعطیل در بیمارستانهای دولتی با افزایش ۴۵۲ درصدی همراه بود که در آن ۸۵۰ متخصص مقیم در هر شب در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت فعالیت دارند. راهاندازی ۱۵۰۰ تخت اورژانس در کنار بهسازی و استانداردسازی ۱۸۰ بخش اورژانس در سراسر کشور همزمان با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، در دولت یازدهم صورت پذیرفته است.
معاون درمان وزارت بهداشت درباره راهاندازی مراکز درمان ناباروری نیز گفت: ۱۵ مرکز درمان ناباروری جدید با امکانات نوین در کشور تجهیز و راه اندازی شده است.
وی درخصوص تشخیص و درمان سرطان و مراکز ویژه سرطان گفت: در راستای پیشگیری و درمان سرطان، طرح آمایش سرزمینی سرطان در ایران و برنامه توسعه شبکه مراقبت سرطان در ایران اجرا شد و همچنین تعداد تختهای شیمی درمانی به ۷۰۲ تخت تا پایان شهریورماه افزایش پیدا میکند.
آقاجانی گفت: دستمزد انجام خدمات شیمی درمانی و رادیوتراپی در دولت یازدهم رایگان شد و بیماران تنها ١٥ تا ٢٠ درصد هزینه داروهای شیمی درمانی را پرداخت میکنند. همچنین برای اولین بار ۴۱ مرکز غربالگری با فعالیت پزشکان و تیم درمانی مجرب، برای تشخیص زودهنگام سرطان در کشور راه اندازی شد.
آقاجانی درخصوص درمان پیشرفته سکته حاد قلبی به عنوان اولین علت مرگ ایرانیان گفت: در راستای درمان سکته قلبی نیز برنامه ملی درمان پیشرفته سکته حاد قلبی، اجرا شد که در آن ۱۸۰۰۰ آنژیوپلاستی اولیه در ۵۴ بیمارستان کشور و در ۲۴ شهر صورت گرفت.
وی درباره توسعه خدمات دندانپزشکی تصریح کرد: در حال حاضر ارائه خدمات دندانپزشکی با اولویت خدمات اورژانسی به صورت ۲۴ ساعته در ۳۱ بیمارستان انجام میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت به اعتبارات تخصیص یافته در این حوزه اشاره کرد و افزود: به منظور تجهیز و افزایش تختهای مراقبت ویژه ۷۰۰ میلیارد تومان، تختهای مسمومیت ۲۵ میلیارد تومان، تختهای روانپزشکی ۳۰ میلیارد تومان، تختهای ویژه سوختگی ۵۰ میلیارد تومان و به منظور گسترش مراکز ناباروری ۶۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد.
ارسال دیدگاه