کتابخانه بوستان نرگس برگزار می کند
"از آبگوشت تا فست فود " عنوان جشنواره غذایی است که در قالب جشنواره فرهنگی تابستان با شعار فصل مهربانی از سوی کتابخانه بوستان نرگس برگزار می شود.
به گزارش سرویس فرهنگی پانا، در این برنامه با هدف شناخت علم تغذیه و تاثیر آن بر سلامت و آشنایی با مواد غذایی ارگانیک و سالم، ضمن ترویج پخت غذا های سنتی، بر استفاده حداقلی از غذاهای آماده و فست فودی تاکید می شود.
بر اساس این گزارش مواد مصرفی و نوع پخت و تزیین غذاها از جمله معیارهای این جشنواره است و کار داوری زیر نظر نازیلا شکیبایی کارشناس تغذیه صورت می گیرد. کارشناس برنامه انواع غذاهای حاضر در مسابقه را چشیده و از شرکت کننده ها اطلاعات غذایی را که تهیه کرده اند می پرسد و در فرم های مخصوصی که برای هر شرکت کننده تهیه شده امتیاز ها را ثبت می کند و در نهایت نفرات برتر هر بخش انتخاب و به نفرات اول تا پنجم جوایزی اهدا می شود.
این برنامه سه شنبه ۲۰ تیر ماه ساعت ۱۷ در کتابخانه بوستان نرگس میزبان علاقمندان است.
ارسال دیدگاه