مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی اعلام کرد
اجرای طرح مدارس عاری از خطر در ۴۰۵ مدرسه دوره متوسطه آذربایجان شرقی
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی، طرح مدارس عاری از خطر در ۴۰۵ مدرسه دوره متوسطه دوم استان اجرا شد.
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی، جعفر پاشایی در جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی استان با بیان این که برنامه های مختلف و متنوعی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی بر اساس تکلیف برنامه سند تقسیم ملی برعهده آموزش و پرورش قرار داده شده است، اظهار داشت: یکی از این برنامه ها، آموزش مهارت اجتماعی دوست یابی برای دانش آموزان پایه ابتدایی است که با توجه به اهمیت مو ضوع برای ۴۷ هزار و ۲۷۸ دانش آموز پایه ششم ابتدایی دوره های آموزشی برگزار شد.
وی افزود: محور این دوره های آموزشی در سه موضوع مهارت های خودآگاهی، تصمیم گیری و دوست یابی بود.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی آموزش مهارت های اجتماعی جرات نه گفتن برای دانش آموزان دوره اول متوسطه را دومین برنامه دستگاه تعلیم و تربیت در راستای کاهش آسیب های اجتماعی برشمرد و گفت: این برنامه با عنوان مدیریت عواطف دورا ن بلوغ برای ۲۳ هزار و ۲۰۰ دانش آموز دختر پایه هفتم و ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر از دانش آموزان پسر پایه هشتم استان با محوریت مدیریت عواطف، خودمراقبتی و عفاف و حجاب اجرا شد.
پاشایی آشنایی دانش آموزان با رفتارهای پرخطر را مورد تاکید قرار داد و گفت: نواحی و مناطق پرخطر استان در زمینه آسیب های اجتماعی در این راستا شناسایی شده و ۴۴ هزار و ۵۰۰ نفر از دانش آموزان پسر و دختر پایه نهم که عمدتا از نواحی و مناطق محروم استان هستند در دوره های آموزشی شرکت کردند.
وی نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان را یکی دیگر از برنامه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد و گفت: بر اساس اعلام وزارت، ناحیه ۳ تبریز و کلیبر به عنوان پایلوت این طرح انتخاب شدند که در مجموع این طرح در ۱۲ مدرسه اجرا شد و ۲۰۰ نفر از فرهنگیان و ۲۰۰ نفر از اولیا شرکت کردند.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان این که محور فعالیت های طرح نماد در سه مقطع ابتدایی، دوره متوسطه اول و متوسطه دوم، آموزش و توانمند سازی معلمان، اولیا و دانش آموزان و مداخلات روانی و اجتماعی از طریق معلمان و مدرسان است، ادامه داد: در بحث رفتارهای پرخطرآن چه برای ما مهم است بحث شناسایی دانش آموزان در مدارس پرخطر به ویژه با استفاده از آزمون های رفتاری و روانی است.
پاشایی برگزاری طرح مشارکت اجتماعی دانش آموزان در ۱۰ مدرسه با همکاری اداره کل بهزیستی، برگزاری جشنواره نوجوان سالم با همکاری شهرداری تبریز و اداره کل ورزش و جوانان استان، طرح توانمند سازی روانی اجتماعی دانش آموزان و طرح مدارس عاری از خطر در ۴۰۵ مدرسه دوره متوسطه دوم را دیگر برنامه های دستگاه تعلیم و تربیت استان برای کاهش و مقابله با آسیب های اجتماعی عنوان کرد.
ارسال دیدگاه