مراقب سلامت دبستان بنتالهدی شهرستان فیروزکوه:
آموزشهای عملی، بهترین راهکار برای پیشگیری از خسارات زلزله است
فیروزکوه (پانا) - مراقب سلامت دبستان بنتالهدی شهرستان فیروزکوه، اجرای مانور زلزله را یکی از راهکارهای آموزش عملی مهم برای پیشگیری از خسارات این حادثه دانست.
ستاره عباسی، مراقب سلامت دبستان بنتالهدی شهرستان فیروزکوه در گفتوگو با پانا با تأکید بر اهمیت آمادگی در برابر بلایای طبیعی اظهار کرد: «اکثر حوادث و بلایای طبیعی غیرقابل پیشبینی هستند. بنابراین ضروری است که آمادگی لازم برای حفظ سلامت و ایمنی در این شرایط داشته باشیم.»
عباسی به نقش آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «آموزش و پرورش در کنار سایر سازمانها وظیفه دارد آموزشهای لازم برای پیشگیری از حوادث و افزایش آمادگی جامعه در برابر بلایایی مانند زلزله را ارائه کند. این آموزشها در ۳ بخش اصلی شامل قبل، حین و بعد از حادثه دستهبندی شده و متناسب با موضوع ارائه میشود.»
وی افزود: «با همکاری جمعیت هلال احمر، طرحهایی مانند طرح «ماهر» اجرا میشود که در آن افراد منتخب آموزش میبینند تا بتوانند مهارتهای خود را به همسالانشان در مدارس منتقل کنند.»
عباسی با اشاره به نقش مانور زلزله در آموزش عملی گفت: «مانورهای زلزله، یکی از راهکارهای مؤثر در یادگیری نحوه پناهگیری و حفظ جان در مواقع بحران است. همچنین این تمرینها نحوه رسیدگی به مصدومان را نیز آموزش میدهند.»
وی تأکید کرد: «داشتن مهارت و آگاهی همراه با حفظ خونسردی میتواند بهطور قابل توجهی از آسیبهای ناشی از زلزله و سایر حوادث بکاهد. برای مثال؛ نگهداری کیف شرایط اضطراری که شامل نیازهای اولیه است، میتواند پس از حادثه کمک بزرگی باشد.»
عباسی خاطرنشان کرد: «با توجه به زلزلهخیز بودن کشورمان، ایمنسازی ساختمانها باید بهطور مطلوب انجام گیرد. همچنین افزایش آگاهی و مهارت افراد جامعه ضروری است تا خسارات ناشی از این حوادث به حداقل برسد.»
ارسال دیدگاه