با حمایت صحا صورت گرفت؛
بسترسازی صادرات و برندسازی بینالمللی منابع تغذیهDC
یکی از شرکتهای فعال در زمینه طراحی و تولید مبدلهای قدرت (Power Convertor) با پشتیبانی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) اقدام به توسعه تولید و برندسازی بینالمللی جهت صادرات منابع تغذیهDC قابل برنامهریزی به بازارهای خارجی کرده است.
به گزارش خبرگزاری پانا، هدف از انجام این طرح برندسازی و ایجاد بستر مناسب برای صادرات منابع تغذیه DC قابل برنامهریزی به بازار بینالمللی عمدتا اروپا و آمریکا است.
دکتر بهزاد سیاهکلاه، مدیرعامل این شرکت در خصوص بسترسازی و صادرات این محصول گفت: با توجه به کارنامه و سابقه خوبی که شرکت توان پژوهان فناور پاسارگاد در بازار داخلی داشته و همچنین مزیتهای رقابتی این محصول در قیاس با محصولات خارجی، ما را بر آن داشته که به عنوان یک استراتژی جدید بازار خود را از سطح داخلی به سطح بینالمللی ارتقاء دهیم که این امر مستلزم احراز شرایط و استانداردهای معتبر جهت ارائه محصول و خدمات در کلاس جهانی با هدف حضور در بازارهای بینالمللی است.
وی ادامه : جهت تحقق این استراتژی، برنامهریزیهایی برای اخذ تاییدیههای فنی و کیفی ، استقرار خط تولید در کشور مقصد و نیز بازاریابی بینالمللی شده است که در گام نخست ملزومات احراز شرایط جهت حضور در بازار بینالمللی شامل اخذ تاییدیههای لازم و تولید در این طرح تدوین شد. بنابراین در گام نخست یک شرکت در کشور آلمان که عمده سهام آن به نام شرکت توانپژوهان است، ثبت و تاییدیه های فنی لازم برای محصولات تولیدی از موسسه TÜV آلمان از طریق انجام آزمایشات فنی Safety و EMC(Electromagnetic Compatibility) و متعاقبا CE برای حضور و امکان رقابت در بازار جهانی اخذ شد. همچنین با پشتیبانی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک خط تولید SKD در آلمان برای تولید ۵۰ دستگاه در آن کشور با هدف نفوذ به بازار و جلب اعتماد بازار خارجی راه اندازی شد.
مدیر عامل این شرکت افزود: منابع تغذیۀ DC قابل برنامهریزی ساخت شرکت مهندسی توان پژوهان در دو خانوادۀ NiKA و NiLA ارائه میشود. خانواده NiKA، منابع ولتاژ DC هستند که داراي خروجي متغير يا ثابت ميباشند. خانواده NiLA منابع جریان DC هستند که ظرفیت خازن خروجی در آنها خیلی کم است و رفتار آنها به منابع جریان ایدهآل بسیار نزدیک است.
دکتر سیاهکلاه تصریح کرد: هریک از خانواده NiKA و NiLA به لحاظ رنج ولتاژ، جریان و توان مدلهای متنوعی دارند. رنج مقادیر Rated Value(ارزش امتیاز)در مدلهای مختلف عبارتست از ولتاژ خروجی از ۱۶V تا ۶۰۰V، جریان خروجی از ۱A تا ۳۰۰A و توان خروجی از ۲۰۰۰W تا۶۰۰۰W. البته با سری یا موازی کردن چندین دستگاه میتوان مقادیر ولتاژ و جریان خروجی را افزایش داد.
وی خاطرنشان کرد: برخی از آزمایشگاههایی که منابع تغذیۀ DC قابل برنامهریزی در آنها مورد استفاده قرار میگیرد شامل آزمایشگاه الکترونیک قدرت، آزمایشگاه محرکههای الکتریکی بعنوان شبیه ساز باتری و تأمین منبع DC ورودی محرکه، آزمایشگاه انرژیهای تجدید پذیر بعنوان شبیه ساز پانلهای خورشیدی ، آزمایشگاه لیزر و اپتیک جهت درایور لیزرهای نیمه هادی، آزمایشگاههای الکترونیک و مخابرات جهت تأمین منبع DCانواع دستگاههای مورد تست الکتریکی و یا مخابرات، آزمایشگاههای لایه نشانی جهت تامین منبع DC کنترل کننده فرآیند لایه نشانی، آزمایشگاههای مواد و یا شیمی جهت تأمین منبع DC کنترل کننده فرآیندهای شیمیایی از قبیل آبکاری، آزمایشگاه ماشین و سرو سیستمها جهت تأمین منبع DC ورودی ماشینهای جریان سیستم، آزمایشگاه هوا و فضا جهت تأمین منبع DC تجهیزات ناوبری و سروسیستمها و آزمایشگاه پلاسما جهت تأمین منبع DC مورد نیاز برای ایجاد محیطهای پلاسما است.
ارسال دیدگاه