معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خبرداد:
برداشت ۳۵۰ هزار تن محصول صیفی در هرمزگان
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای فصل برداشت محصولات صیفی در هرمزگان تا کنون حدود ۳۵۰ هزار تن محصول برداشت شده است.
به گزارش پانا هرمزگان، سید حسن حسینی گفت: پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول صیفی و سبزی برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان ۱۵ درصد نسبت به پارسال افزایش دارد و فصل برداشت محصولات صیفی در هرمزگان از آبان آغاز شده است و تا خرداد سال آینده ادامه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: آب و هوای مناسب، پهنه بندی زمینهای کشاورزی، استفاده از کارشناسان جهادکشاورزی و رعایت اصول فنی از مهمترین عوامل افزایش تولید محصولات سبزی و صیفی است.
حسینی خاطرنشان کرد: هرمزگان در فصل سرد سال جزو استانهایی است که تامین کننده محصولات سبزی و صیفی بازار سراسر کشور است و هرمزگان از نظر سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی رتبه نخست را در کشور دارد.
وی گفت: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در استان به تهران، اصفهان، شیراز و مشهد فرستاده می شود.
ارسال دیدگاه