ماسوله میزبان جشنواره ای خوشمزه
جشنواره پنیر محلی ماسوله امروز در این شهرک تاریخی برگزار شد.
به گزارش پانا از گیلان ، مدیر پایگاه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ماسوله امروز گفت : این جشنواره با هدف حفظ داشته های فرهنگی و آشنایی بیشتر گردشگران با غذاها و چاشنی های محلی برگزار شد.
مصطفی پورعلی افزود : تره پنیر ، نیم شور پنیر ، شورپنیر ، تکمه پنیر، سوره و لر از پنیرهای محلی ماسوله است.
وی گفت : پنیر آبره ، پنیر کوکو ، پنیر ویوز و سورکوکو از غذاهایی است که با پنیر محلی در ماسوله تهیه می شود.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ماسوله اعلام کرد : حدود ۳۰۰ نفر از جشنواره پنیر محلی ماسوله دیدن کردند.
اجرای موسیقی محلی بخشی دیگری از جشنواره پنیر محلی ماسوله بود.
در پایان این جشنواره از قدیمی ترین نقاشی ماسوله که متعلق به دوران زندیه است رونمایی شد.
شهرک تاریخی ماسوله قدمتی ۸۰۰ تا هزار ساله دارد.
این شهرک در سال ۱۳۵۴ با شماره ۱۰۹۵ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.
ماسوله در ۳۰ کیلومتری فومن در منطقه ای جنگلی و کوهستانی قرار دارد.
بافت پلکانی خانه ها مهمترین جاذبه این شهر تاریخی است.
ارسال دیدگاه