معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی:
گسترش سرقت در جامعه باعث احساس ناامنی در بین مردم می شود
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی گفت: گسترش سرقت در جامعه باعث احساس ناامنی در بین مردم می شود زیرا مردم هر لحظه احتمال می دهند اموالشان از سوی سارقان مورد دستبرد قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "حیدر اقبالی مطلق" در نشست علمی-تخصصی سرقت که در معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی برگزار شد، افزود: سرقت از باسابقه ترین جرائم بشری است که در جامعه های مختلف به شیوه های گوناگون دیده می شود.
وی با اشاره به نقش موثر پیشگیری اجتماعی، گفت: برای دست یافتن به جامعه ای سالم، باید پیشگیری را بر درمان ارجحیت داد. سرهنگ اقبالی بیان داشت: با گذشت زمان، روش های سرقت، نوع اموال و اشیای مسروقه و وسایل مورد استفاده برای ارتکاب سرقت تغییر یافته است. به گونه ای که امروزه برخی از سارقان از آخرین تکنیک ها و تکنولوژی ها برای پیشرفت کار خود استفاده می کنند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی در ادامه خواستار انجام کار پیشگیری اجتماعی توسط واحدهای انتظامی شد و تصریح کرد: انتظار است کلیه یگان ها در کنار کار انتظامی ، کارکرد اجتماعی هم داشته باشند.
سرهنگ"اقبالی مطلق" کاربردی ساختن هشدارهای انتظامی و توجه به آموزش های همگانی را در پیشگیری از سرقت امری اجتناب ناپذیر دانست و خاطرنشان کرد: پلیس در اجرای طرح های انتظامی هدفی ارزشمند و والا را که همان آرامش و آسایش مردم است، دنبال می کند. این مقام انتظامی همچنین یادآور شد: در این راستا جلب مشارکت عمومی و گسترش سطح تعاملات با ادارات و سازمان های اجتماعی ، فرهنگی و تربیتی با تکیه بر اصل پیشگیری اجتماعی باید در اولویت ماموریت ها باشد.
وی با اشاره به علل وقوع سرقت، افزود: سرقت از جمله جرائمی است که به علل مختلفی همچون: سهل انگاری والدین، ناکامی، فقر مادی، خودنمایی، تجربه های دوران کودکی، احساس ناامنی، فقر فرهنگی و تحصیلات کم، زاغه نشینی، مهاجرت به شهرها، از هم پاشیدگی خانواده، دوستان ناباب، بیکاری ، مالخری و وجود فرصت جرم صورت می گیرد.
سرهنگ"اقبالی مطلق" با اشاره به احساس امنیت بالا در استان خراسان شمالی، تاکید کرد: اگر در جامعه ای بین افراد همبستگی اجتماعی وجود داشته باشد حس تعاون و همیاری مابین افراد بسیار زیاد می شود و افراد سعی می کنند در مواقع سختی از حال هم با خبر شوند و به امور یکدیگر رسیدگی کنند.
این مقام انتظامی در پایان با اشاره به نقش موثر پیشگیری اجتماعی، خاطرنشان کرد: برای دست یافتن به جامعه ای سالم، باید پیشگیری را بر درمان ارجحیت داد.
ارسال دیدگاه