عادات نادرست غذایی را تغییر دهید
خبرگزاری پانا: مدیر پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: عادات نادرست غذایی عموم مردم موجب شده بیماری های متعددی ظهور و بروز کند
به گزارش سرویس خبر پانا ، دکتر امیرمسعود وکیلی در گفتگو با خبرنگار پانا، افزود: برای تغییر و اصلاح سبک زندگی و حتی شیوه و نوع غذا خوردن افراد ارایه آموزش های مدون و برنامه ریزی شده بیش از گذشته ضرورت دارد .
وی یادآورشد: آموزش ازجمله مداخلات کارآمد، موثر و کم هزینه در ارتقا سلامت مردم است و جوامع توسعه یافته در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری دارند .
وکیلی افزود: پژوهش ها و مطالعات انجام شده نشان می دهد عادات نادرست غذایی در زندگی روزمره عموم مردم به ویژه مناطق روستایی نمود بیشتری دارد .
وی اظهار کرد: آموزش و اطلاع رسانی صرف به تنهایی کافی نیست و اصلاح نگرش افراد و ارتقا مهارتهای لازم در این بخش امری مهم و اساسی تلقی می شود .
مدیر پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: مصرف بی رویه نمک و روغن از جمله ریسک فاکتورهای مهم در ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، فشار خون و دیابت محسوب می شود و آموزش در این بخش نقش تعیین کننده ای دارد .
وی یادآوردشد: بسیاری از افراد از همان بدو تولد به یک عادت نادرست غذایی تشویق می شوند و در طول عمر خود از این روش پیروی می کنند که تغییر ناگهانی آن عملا کار آسانی نیست .
وکیلی افزود: فرهنگ سازی در کنار آموزش عاملی مهم و اثرگذار در تغییر سبک زندگی بوده و تحقق این مهم در گرو آگاهی و اطلاع رسانی رسانه های گروهی است .
ارسال دیدگاه