از ظرفیت دانشآموزان در جشنواره پویانمایی استفاده میشود
تهران (پانا)- معاون امور استانهای صداو سیما میگوید در طول برگزاری جشنواره پویانمایی کارگاههایی برگزار میشود و با تعامل خوبی که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است از ظرفیت دانش آموزان هنرمند استفاده خواهد شد.
نشست خبری «سومین جشنواره ملی تولیدات پویانمایی و برنامه های عروسکی ایران» ظهر امروز در اداره کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما برگزار شد.
حسن عابدینی در پاسخ به پانا درباره تعامل جشنواره پویانمایی با وزارت آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری گفت: با کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش جلساتی داشتیم و از ظرفیتهای آنها استفاده خواهیم کرد هنرستانها برای حضور در این رویداد دعوت شدند و از ظرفیت آنها استفاده خواهیم کرد زیرا تمام افراد شناخته شده عرصه پویانمایی ی حضور در این رویداد هنری در سیستان و بلوچستان حضور دارند و زمینهای فراهم شده است که دانشآموزان بتوانند از تجربیات آنها استفاده کنند.
در بخش دیگری از این نشست، حسن عابدینی معاون امور استانهای سازمان صداو سیما عنوان کرد: این جشنواره از بیست و چهارم تا بیست و ششم بهمن در زاهدان برگزار خواهد شد. این که چرا سیستان و بلوچستان را برای این جشنواره انتخاب کردیم این است که جام سفالین شهر سوخته نماد پویانمایی است و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان نخستین پویانمایی تاریخ است که توسط ساکنان منطقه باستانی شهر سوخته طراحی شده است.
وی افزود: ۷۰۰ساعت برنامه پویانمایی به این جشنواره ارسال شده که یک حدنصاب جدید است.
عابدینی گفت: متاسفانه شاید کمتر از یک درصد از پویانمایی هایی که در ده سال اخیر در کشورهای غربی تولید شده، در رسانه ملی قابلیت پخش دارد چرا که این تولیدات با فرهنگ ملی و دینی ما همخوان نیست. بسیاری از این پویانمایی ها به خاطر انحرافات اخلاقی و اعتقادی قابلیت استفاده در رسانه ملی و ارائه به خانواده های ایرانی را ندارد. شاید افرادی که از انیمیشن های دهه های پنجاه تا شصت خاطرات خوبی دارند بهتر این موضوع را درک کنند.
در ادامه، علیرضا کیخا مدیرکل صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: ما از روایت تمدن غنی و پیشینه بسیار غنی استان سیستان و بلوچستان در رسانه غفلت کردیم. با توصیه آقای دکتر جبلی و پیگیری های آقای دکتر عابدینی فرصتی به دست آمد تا پس از سال ها میزبان این رویداد هنری و رسانه ای باشیم. این یک اتفاق ویژه است چون متاسفانه ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی سیستان و بلوچستان به خوبی روایت نشده است. این جشنواره از دو منظر حائز اهمیت است یکی احیای جایگاه پویانمایی و نمایش عروسکی در رسانه و دیگری پرداختن به ظرفیت های غنی فرهنگی استان سیستان و بلوچستان.
وی افزود: برای برگزاری این جشنواره سیزده کمیته از دوماه پیش تشکیل شد. تندیس و تیزر جشنواره هم آماده شده است. داوری جشنواره از هفته آینده آغاز میشود و حدود ۶روز طول خواهد کشید و ان شاالله ۲۴بهمن ماه میزبان هنرمندان و مدیران مراکز صداو سیما خواهیم بود.
محمدصادق باطنی مدیر شبکه پویا نیز عنوان کرد: در حوزه تولیدات کودک رونق خوبی قابل مشاهده است .در یک سال و نیم گذشته قریب به ۱۱۰میلیارد تومان فروش آثار انیمیشینهای ایرانی در سینماها بوده و یکی از عوامل این اتفاق همراهی شبکه کودک با این محصولات است. مدتی بود که نمایش های عروسکی به سمت مخاطبان بزرگسال رفت اما تلاش ما این است که مخاطبان خردسال را پای کارهای عروسکی بیاوریم.
وی افزود: تدبیر کرده ایم که جشن بزرگ ملی ویژه کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان داشته باشیم .قرار است آثار برگزیده در شبکه کودک به نمایش دربیاید و حداکثر حمایت را از گروه های برگزیده خواهیم داشت.
کرمی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: استان سیستان و بلوچستان به عنوان جوانترین و پهناورترین استان کشور شرایط بسیار خوب فرهنگی برای فعالیت در این حوزه دارد.شاید نگاه های نامناسبی از بیرون هست که باید اصلاح شود نگاه ما فرهنگی است و تلاش ما این است که جوانان و نوجوان خلاقیت و نوآوری خودشان را در این جشنواره متبلور کنند.
ارسال دیدگاه