ثبت ۲۳ هزار ماموریت اورژانس تهران در هفته گذشته
تهران (پانا) - رئیس مرکز اورژانس استان تهران از ثبت ۲۳ هزار ماموریت در هفته گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس، محمداسماعیل توکلی در ارتباط با حوادث هفته گذشته (۱۰ تا ۱۷ آذرماه) اظهار کرد: طی این مدت در مجموع ۲۳ هزار و ۲۱۶ مأموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این مأموریتها ۴ هزار و ۸۴۸ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۸۳۶۸ مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
وی افزود: در این مدت ۴۹ هزار و ۱۴۳ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه هزار و ۹۳۶ تماسهای مزاحم (۱۸ درصد کاهش نسبت به هفته گذشته) با این مرکز بوده است.
توکلی گفت: از مجموع مأموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، ۳۱۳۸ مورد حوادث ترافیکی (۳ درصد کاهش نسبت به هفته گذشته) و ۲۰ هزار و ۷۸ مورد حوادث غیرترافیکی (۳ درصد افزایش نسبت به هفته گذشته) بوده است.
به گفته وی، طی هفته گذشته، اورژانس هوایی ۶ سورتی پرواز داشته که در پی آن ۷ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و تصادف پرشیا و پراید با ۵ مصدوم و مسمومیت با گاز CO با ۷ مسموم از حوادث مهم این هفته بوده است.
ارسال دیدگاه