مدیر دارالقرآن حضرت خدیجه (س) شهرستان ملارد خبر داد:
اجرای پروژههای تفریحی در دارالقرآن حضرت خدیجه(س) ملارد
ملارد (پانا) - مدیر دارالقرآن حضرت خدیجه (س) شهرستان ملارد، از ایجاد زمین چمن و پروژههای آموزشی و تفریحی، برای نشاط و جذب دانشآموزان به این مرکز در سال تحصیلی جدید خبر داد.
وحیده معصومی، مدیر دارالقرآن حضرت خدیجه(س) شهرستان ملارد، در رابطه با افتتاح زمین چمن و ایجاد پروژههای آموزشی و تفریحی دارالقرآن حضرت خدیجه(س) بیان کرد: یکی از اهداف دارالقرآنهای پسرانه و دخترانه در نقاط مختلف شهرها، جذب بیشتر دانشآموزان و افزایش علمی و فرهنگی کودکان و نوجوانان است، که آنها در دارالقرآنها میتوانند استعدادهای خود را کشف و آنها را شکوفا کنند. فضای دارالقرآنها نیز تأثیر بسزایی در روحیه و شادابسازی کودکان و نوجوانان دارد به همین دلیل هر ساله اقدامات مهمی در جهت شادابسازی و انگیزه دانشآموزان در درالقرآن حضرت خدیجه (س) که ویژه دختران و دارالقرآن امام رضا (ع) که ویژه پسران است، صورت میگیرد.
وی در خصوص فواید پروژههای ایجاد شده برای کودکان و نوجوانان گفت: در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به منظور ایجاد فضای جذاب و شاد برای کودکان و دانشآموزان، تلاش کردیم تا گامی در جهت شادابسازی و رشد فکری آنها داشته باشیم؛ از اقداماتی که به منظور شادابسازی و پیشرفت کودکان و نوجوانان دارالقرآن حضرت خدیجه(س) و امام رضا (ع) ویژه دختران و پسران شهرستان ملارد، انجام شدهاست یک باغچه بزرگ با انواع درختان پرثمر و گلهای زیبا در حیاط دارالقرآن ایجاد شد، خرید فرشهای سجادهای مخصوص نمازخانه و افتتاح و ایجاد زمین چمن مصنوعی به متراژ ۱۵۰ متر که باعث جذابیت و شادابسازی کودکان و دانشآموزان میشود، صورت گرفت.
معصومی ادامه داد: پروژههای جدیدی که در دارالقرآن حضرت خدیجه(س) انجام شد با استقبال بینظیر دانشآموزان همراه شد؛ زیرا دانشآموزان با ایجاد فضای آموزشی جذاب و متنوع به یادگیری و رشد علمی و فرهنگی خود بیشتر علاقهمند میشوند و آنها میتوانند بیشتر از گذشته به بررسی، تحقیق، رشد و پیشرفت علمی خود بپردازند. با ایجاد زمین چمن مصنوعی و پروژههای تفریحی در دارالقرآن توانستیم گامی مثبت در جهت شادابسازی و پیشرفت علمی کودکان و دانشآموزان برداریم.
مدیر دارالقرآن حضرت خدیجه(س) افزود: امروزه فضای مجازی سبب شده است تا کودکان، نوجوانان و جوانان ذهن و جسم خود را بیتحرک، پرورش دهند و همین موضوع سبب ناامیدی، خستگی مداوم و عدم رشد فکری و ذهنی آنها میشود و این موضوع نیز تأثیر بسزایی در تغییر اخلاق، رفتار و گفتار کودکان و نوجوانان دارد که با افزایش مکانهای علمی فرهنگی مانند دارالقرآنها، کانونهای فرهنگی، مساجد و پایگاههای علمی، دانشآموزان را جذب و آنها را به کارهای فرهنگی، علمی و هنری تشویق کنیم، و کودکان و نوجوانان را به تدریج از فضاهای مجازی دور کنیم و باعث پیشرفت آینده جامعه خود شویم.
وی تأکید کرد: امروزه توسعه فضای مجازی و جذابیت ظاهری این فضا، برای دانشآموزان و عدم توجه و علاقه آنها به فضاهای فرهنگی سبب میشود که آنها از فعالیتهای فرهنگی و علمی جامعه دور شوند و مانع رشد آنها شود؛ با رشد عملکرد و فعالیتهای خوب دارالقرآنها تلاش میکنیم محیطی جذاب برای آنها فراهم کنیم و دانشآموزان را به مسائل علمی جذب کنیم و با برگزاری کلاسهای قرآنی، هنری، علمی و فرهنگی سبب پیشرفت آنها باشیم و گامی بزرگ در جهت پیشرفت جامعه برداریم.
دانشآموز خبرنگار: فاطمه نعمتی
ارسال دیدگاه