«کاغذ پارهها» در شبکه نمایش خانگی
تهران (پانا) - مستند انیمیشن «کاغذ پارهها» با موضوع زنان کارتنخواب در فیلمنت عرضه شد.
به گزارش روابط عمومی فیلمنت، مستند انیمیشن «کاغذپارهها» به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی بهزاد نعلبندی در پلتفرم فیلمنت عرضه شد.
«کاغذپارهها» سال ۱۴۰۰ اکران پردهای خود را با موفقیت در سینماهای موسسه «هنروتجربه» پشت سر گذاشت و حال در پلتفرم فیلمنت برای علاقمندان عرضه شده است.
این فیلم در راستای اجرای طرح «سینمای دیگر»؛ نمایش آثار کوتاه، مستند، انیمیشن و فیلمهای بلند داستانی هنری و تجربی از فیلمسازان ایرانی به صورت انحصاری و غیرانحصاری در پلتفرم فیلمنت به نمایش درآمده است.
این فیلم با حضور فیلمساز در یک مرکز نگهداری زنان کارتنخواب و ضبط صدای تعدادی از آنها که قصه زندگیشان را روایت کردهاند، شکل گرفته است. پس از ضبط این صداها، تصاویر آن به صورت انیمیشن ساخته شده است.
این فیلم خردادماه سال جاری در دوازدهمین جشنواره بین المللی پویانمایی تهران تندیس طلایی به بهترین اثر بلند بخش بین الملل را از آن خود کرد.
«کاغذ پارهها» در اکران سینمایی خود نیز نقدها، نظرها و تحلیلهای مثبتی را از منتقدان، کارشناسان امور اجتماعی، سینماگران و مخاطبان دریافت کرد.
این مستندانیمیشن برای اولین بار در جشنواره بینالمللی فیلم فجر رونمایی شد و نمایش بینالمللی خود را در جشنواره مهم «ایدفا» آغاز کرد. همچنین این فیلم کاندیدای جایزه بهترین انیمیشن سال از آسیاپاسیفیک، کاندیدای بهترین فیلم بلند انیمیشن از جشنواره انیماتور لهستان و کاندید در جشنواره استانبول بوده است.
«کاغذ پارهها» در جشنوارههای مونیخ، کراکوف، ترانسیوانیا رومانی، دی ام زد کرهجنوبی، ملاقات با دیوانگی کانادا و چندین جشنواره دیگر در دوران کرونا به صورت آنلاین به نمایش درآمده و در سیزدهمین دوره جشنواره «سینماحقیقت» نیز حضور موفقی داشته است.
«کاغذپارهها» برنده جایزه بهترین فیلم بلند جشن مستقل مستند خانه سینما نیز شده است.
عوامل «کاغذپارهها» عبارتند از نویسنده، طراحی و ساخت عروسک و آکسوسارها، استوری برد، انیماتور، کامپوزیت، تدوین، کارگردان و تهیهکننده: بهزاد نعلبندی، طراحی و صداگذاری: انسیه ملکی، آهنگساز: عطا ابتکار، با همکاری: باران کوثری، رزیتا علیزاده و آوا شریفی.
طرح نمایش آثار مستند، کوتاه، انیمیشن و سینمای هنری-تجربی بین پلتفرمهای پرتماشاگر ایرانی اتفاق تازه ای محسوب میشود و میتواند به رونق اقتصادی سینمای هنری و تجربی و همچنین آثار کوتاه، مستند و انیمیشن منجر شود.
علاقمندان به ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با آدرس tamin@filmnet.ir ایمیل ارسال یا با روابط عمومی مجموعه تماس حاصل کنند.
ارسال دیدگاه