درخشش دانشآموزان با نیازهای ویژه در هجدهمین جشنواره فرهنگی هنری
ساری(پانا)- دانشآموزان با نیازهای ویژه و کارکنان آموزش و پرورش استثنایی در هجدهمین جشنواره فرهنگی هنری و بیست و چهارمین دوره مسابقات ورزشی خوش درخشیدند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان و کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان با هدف تربیت هنری، کشف، رشد و تقویت استعدادهای فرهنگی هنری و زیبایی شناسی دانش آموزان و کارکنان است و موجب رشد و شکوفایی استعدادهای هنری و فرهنگی آنان می شود.
سید سروش جمالی بیان کرد: این مسابقات فرصتی برای بالابردن اعتماد به نفس، تقویت توانمندی و هدایت استعدادهای توانبخشی و تحقق ساحت زیبا شناختی سند تحول بنیادین است و امیدواریم که اقداماتی از این جهت به تحقق آموزش و پرورش تمام ساحتی در مدارس کمک کند.
جمالی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره فرهنگی هنری افزود: رسالت نظام تعلیم و تربیت، پرورش انسان پرسش جویی است که می خواهد خود را از قید و بندهای بسیار رها کند و راه تکامل همه جانبه خود را فراهم سازد.
وی نقش و اهمیت برگزاری جشنواره فرهنگی هنری و ورزشی دانش آموزان و کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان را در رشد و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان و کارکنان و لزوم توجه به آن ضروری دانست.
وی با بر شمردن کارکردهای مختلف جشنواره فرهنگی هنری گفت: از ظرفیت این جشنواره در جهت ارتقای هنرآموزی و فعالیت هنری دانشآموزی به هنر حرفهای و ارزشآفرینی از تولیدات هنری دانشآموزان یاد کرد.
جمالی تأکید کرد: درخصوص مسابقات فرهنگی و ورزشی کارکنان نیز در بررسیهای علمی فراوانی بر آثار مثبت این فعالیتها در سلامت روحی و جسمی و افزایش نرخ بهرهوری در سازمانها صحه گذاشته شده است.
وی تصریح کرد: مرحله استانی هجدهمین جشنواره فرهنگی، هنری در ۴۰ رشته برگزار شد که در این جشنواره ، تعداد ۱۱۳ نفر دانش آموزان در رشتههای صنایع دستی، سوزن دوزی، بافت، عروسک سازی، چرم دوزی، نقاشی، دوخت و دوز، طراحی و گرافیکی، شعر خوانی، سرود همگانی، تک خوانی، تک نوازی، نگارگری، طراحی لباس، نمایش صحنه ایی، نمایش صحنه آبی و نماهنگ، نمایش عروسکی و تعداد ۸۶ نفر کارکنان در رشته های عکاسی، فیلمنامه نویسی، گرافیک، قصه گویی، سفالگری، نقاشی، شعر و تشعیر، دل نوشته، خطاطی، طراحی-قلم زنی، سرود با یکدیگر به رقابت پرداختند و برگزیدگان مرحله استانی این جشنواره ( ۴۱ نفر دانش آموزان و ۴۰ نفر کارکنان ) به رقابتهای کشوری اعزام میشوند.
وی ادامه داد: بیست و چهارمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه و کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان در ۳ رشته برگزار شد که در این دوره مسابقات تعداد ۲۵۰ دانش آموزان در رشته فوتسال و تعداد ۳۵۰ کارکنان در رشته های فوتسال، والیبال و داژبال در دو گروه مردان و بانوان با یکدیگر به رقابت پرداختند و تعداد ۱۰۰ نفر در این دو بخش دانش آموزی و کارکنان به عنوان برگزیدگان مرحله استانی به رقابت های کشوری اعزام می شوند.
رئیس آموزشوپرورش استثنایی مازندران توانایی ادراک و خلق زیباییشناسانه انسانها را متناسب با مرتبه و ظرف وجودی انسانها و پاکی و بزرگی روح آنها دانست و از نگاه عمیق هنری و زیباییشناسانه دانشآموزان استثنایی که متأثر از ویژگیهای روحی این دانشآموزان است، تجلیل نمود.
سید سروش جمالی در ادامه گفت: اهداف نظام تعلیم وتربیت یکپارچه هستند و تفاوتی در مقصد و مسیر رشد و تعالی و کمال دانشآموزان عادی و استثنایی وجود ندارد و ما در نظام تعلیموتربیت مکلفیم تا متناسب با شرایط و نیازهای خاص دانشآموزان بسترهای رشد و کمال دانشآموزان و شرایط پدیدایی و رشد و توسعه و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان را فراهم کنیم.
دانش خبرنگار: سونیا کاظمی
ارسال دیدگاه