در گفتوگو با پانا مطرح شد؛
ایمنسازی کابلهای برق بازار تهران با سرعت پیگیری شود
تهران (پانا) - رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران گفت ایمنسازی کابلهای برق در بازار تهران باید با سرعت بیشتری دنبال شود.
مهدی بابایی در گفتوگو با پانا درخصوص ایمنسازی بازار تهران گفت: «جلسات ایمنی بازار تهران بهطور مستمر در منطقه ۱۲ برگزار میشود و گروههای مختلف در سازمان بحران و فرمانداری تهران در این زمینه کارهایی انجام دادهاند. یکی از مخاطرات جدی در بازار، برق است که شرکت برق تقریبا پیشرفت خوبی در حوزه ایمنسازی کابلهای برق انجام داده است.»
وی ادامه داد: «در برخی نقاط فاصله کنتور برق تا داخل ملک زیاد است و مخاطرات جدی را ایجاد کرده است. انتظار این است که شرکت برق به این موضوع ورود کند و بر ایمنی سیم کشیهای داخل ملک هم نظارت داشته باشد و پس از دادن مهلت قانونی در صورت بیتوجهی به قطع انشعاب اقدام کند و نظارتها تا کنتور برق نباشد.»
بابایی تاکید کرد: «جلسات ساماندهی بازار جدیت قدیم را ندارد و انتظار میرود ایمنسازی با سرعت بیشتری دنبال شود. نماینده ویژه آتشنشانی در بازار مستقر است و بهطور روزانه و ماهانه وضعیت ایمنی را رصد و گزارشهای لازم را اعلام میکند اما باید در ایمنسازی اقدامات سریعتر باشد تا مردمی که در بازار تردد میکنند از لحاظ ایمنی مشکلی نداشته باشند.»
پنجشنبه هفته گذشته (۱۴ اردیبهشتماه)، احمد وحیدی، وزیر کشور به همراه محمدحسن نامی، رئیس ستاد مدیریت بحران کشور، قدرتالله محمدی، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران، علی نصیری، رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران، امیر یزدی، شهردار منطقه ۱۲ و اعضاب هیأت امنای بازار تهران از محدوده بازار بازدید کرد.
امیر یزدی، شهردار منطقه ضمن اعلام این خبر گفت: در این بازدید چهار ساعته که به دلیل حساسیت و اهمیت بازار تهران به عنوان قطب اقتصادی تهران و حتی کشور انجام گرفت، بار دیگر ایمنی بازار و بهویژه بافت فرسوده آن محوریت داشت؛ چراکه وجود ویژگیهایی همچون اهمیت تاریخی بازار و حساسیت این موضوعات برای میراث فرهنگی از جنبه جلوگیری از نوسازی بناها و مسائلی دیگر سبب شده، بازار تهران با همه اهمیت اقتصادی آن در معرض بحران و فرسودگی قرار گیرد.
یزدی با اشاره به برخی موضوعات طرحشده در این بازدید افزود: تعداد و محل قرارگیری ایستگاههای آتشنشانی، خطرات ناشی از سیمکشی و برقرسانی غیر اصولی ساختمانها، ساماندهی چرخدستیها، جدارهسازیها، ساماندهی دستفروشان، ایمنسازی ساختمانهای بحرانی، چاههای جذبی، شبکه فاضلاب و... برخی از این موضوعات بود که مقرر شد به دستور وزیر کشور این موضوعات با محوریت استانداری تهران و اقدامات اجرایی سازمان مدیریت بحران کشور در کنار تشریک مساعی همه دستگاهها و متولیان امور بهطور جدیتر و عملیتر پیگیری شوند.
شهردار منطقه ۱۲ تهران با یادآوری جلسات متعدد شهرداری این منطقه طی دو سال گذشته با همین موضوع ادامه داد: جلسات کمیته ایمنسازی بازار تهران که دو هفته یکبار به ریاست فرمانداری تهران و معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران، همچنین با حضور نمایندگان دستگاههای متولی و اهالی و کسبه بازار در شهرداری منطقه برگزار شد، دستاوردهای خوبی داشت. از جمله اینکه طبق مصوبات این جلسات که به امضای معاونت دادستانی تهران رسیده، توانستیم شرایطی را فراهم آوریم که همچون بازسازی تیمچه حاجبالدوله که دچار حادثه آتشسوزی شده بود، مجوز تعمیرات ساختمانهای پرخطر در صورت دریافتنکردن استعلامات مورد نیاز، طی بازه زمانی ۵ روزه با اجازه دادسرا صادر شود.
وی با بیان اینکه این مصوبات، روند نوسازی در بازار را برای کسبه و اهالی تسهیل کرده، اظهار امیدواری کرد: انشاءالله با ورود وزارت کشور به این حوزه، اتفاقات بهتر و مؤثرتری برای بازار تهران رخ خواهد داد.
ارسال دیدگاه