معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی:
حضور طلاب در روستاها، کاهش آسیبهای اجتماعی را به همراه دارد
بیرجند (پانا)- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه حضور طلاب و مبلغین در روستاها سبب کاهش آسیبهای اجتماعی میشود، گفت برای اعزام روحانی به روستاهای خراسان جنوبی نیازمند همراهی سازمان تبیلغات اسلامی هستیم.
سید محمدعلی طالبی با بیان این مطلب در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان که با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور همراه بود، افزود: علمای شیعه و سنی ظرفیت بسیار بزرگی برای تبلیغ دستورات اسلامی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
وی با اشاره به وظایف سازمان تبلیغات اسلامی بر اساس اساسنامه آن، گفت: بعد از اینکه دشمن در جنگ سرد در دهه ۶۰ به نتیجه ای نرسید، دست به اقدامات فرهنگی، نرم و ضد فرهنگی زد لذا مقام معظم رهبری به کرات به موضوع تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی متذکر شدند.
تجربه ۵۰ نوع جنگ ترکیبی
معاون استاندار با بیان اینکه دشمن در حوزه جنگ نرم تا جایی پیش رفت که تاکنون بالغ بر ۵۰ نوع جنگ ترکیبی، جنگ نیمه سخت، نرم، روایت ها و شناخت ها را تجربه کرده ایم، افزود: در راستای جنگ ترکیبی نسخه ابلاغی رهبری بحث جهاد تبیین است.
طالبی با تأکید بر اینکه در جمهوری اسلامی ایران هم در سطح ملی و هم بین المللی و منطقه ای دستاورهای بسیار بزرگی داریم، تصریح کرد: دولت سیزدهم هم توفیقات بسیار بزرگی را رقم زده و در دستور کار دارد.
وی متذکر شد: برای تحقق جهاد تبیین که رهبری به عنوان یک فریضه فوری از آن یاد می کنند، ما یک جامعه مبلغین تأثیر گذار داریم.
معاون استاندار با ذکر این نکته که با مدیریتی که از ابتدا در خراسان جنوبی صورت گرفته و با مبلغانی که از سایر استان ها مراجعه می کردند در حوزه جهاد تبیین کارهایی انجام شده، گفت: در موضوع جهاد تبیین به ویژه تبیین دستاوردهای نظام هر چقدر برای مردم و جوانان بگوییم، در فضای حقیقی مؤثرتر از فضای مجازی است و این موضوع از درخواست های ما از سازمان تبلیغات می باشد.
طالبی با اشاره به دغدغه های رهبری در حوزه فرزند آوری و جوانی جمعیت، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی در این حوزه کار کرده اما باید بیش از این اقدام شود.
به گفته وی؛ در خراسان جنوبی مردم انقلابی و متدینی داریم لذا ما در موضوع عفاف و حجاب در استان خیلی مشکل نداریم اما در این حوزه احساس خطر داریم که باید روحانیون، مبلغین و مداحان از ظرفیت منبر ها استفاده کنند و سازمان تبلیغات کشور هم در این خصوص اعتبار ویژه در نظر بگیرند.
وی با تأکید بر اینکه طبق بررسی ها در هر روستایی که روحانی مستقر داریم آسیب های اجتماعی آن محل کمتر است، گفت: ظرفیت استان هم در این موضوع مشخص می باشد لذا خواهشمندیم در این حوزه هم استان ویژه دیده شود.
لزوم اعمال خلاقیت در حوزه تبیین
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هم گفت: باید به سمت خلاقیت و گرهگشایی در حوزه تبیین و تبلیغ حرکت کنیم تا دایره مخاطبان ما هرچه بیشتر گسترش یابد.
حجتالاسلام محمد قمی افزود: اخلاص، صداقت و خوشرویی از عناصر اصلی دین بوده که از صدر اسلام تاکنون همچنان برای تبلیغ مورد تاکید است اما در روش و ابزار باید نوآوری و خلاقیت را به کار گرفت.
وی با اشاره به لزوم ایجاد دغدغه در زمینه مشکلات فرهنگی جامعه عنوان کرد: خلاقیت و نوآوری از اجزای طبیعت انسان است و زمانی حرف اثرگذار خواهد بود که با روشهای نوین و روز باشد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: باید دغدغهمندی و عزم راسخ بر امر تبلیغ و تبیین به خلاقیت پیوند بخورد و این ظرفیت در استانها از جمله خراسان جنوبی وجود دارد.
وی افزود: تبلیغ و تبیین مهم است ولی در این زمانه اهمیت مضاعف دارد و ما این امر اهم را جدی گرفتهایم.
در این مراسم از زحمات حجت الاسلام و المسلمین رضایی تقدیر شد و حجت الاسلام سالاری به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان معرفی شد
ارسال دیدگاه