مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

جذب بیش از ۱۴ هزار نفر از فرزندان شاهد، جانباز و ایثارگر در بدنه آموزش و پرورش

تهران (پانا) - مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت طبق گزارش رسمی که از سوی مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش به اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران ارسال شده است، تعداد 8288 نفر از طریق استخدامی ایثارگران شرکتی براساس بند (د)، تعداد 3325 نفر از طریق استخدامی ایثارگران شرکتی براساس بند (و) تبصره 20 قانون بودجه سال 1401 کل کشور و تعداد 2464 نفر از طریق استخدامی‌ایثارگران بند (ج) فرزندان شهداء و ایثارگران 70 درصد طی یک سال گذشته وارد آموزش و پرورش شده‌اند.

کد مطلب: ۱۳۵۶۹۵۸
لینک کوتاه کپی شد
جذب بیش از ۱۴ هزار نفر از فرزندان شاهد، جانباز و ایثارگر در بدنه آموزش و پرورش

۲۲ اسفند ماه سالروز فرمان تاریخی امام خمینی(ره) برای تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان روز ملی بزرگداشت شهدا نام گرفته است که در طی یک هفته با عنوان هفته شهدا برنامه‌های مفصلی برگزار می‌شود، در وزارت آموزش و پرورش نیز اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران به عنوان اصلی‌ترین محور، برنامه‌های این حوزه را راهبری می کند، به همین مناسبت با زهرا پناهی روا مدیرکل امور شاهد و ایثارگران، دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و رئیس ستاد مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

پناهی‌روا در پاسخ به این سوال که راهبرد اصلی اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نظام تعلیم و تربیت چبست و این راهبرد بر چه محورهایی استوار است، گفت: بازشناسی و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل امروز کشورمان در گام دوم انقلاب اسلامی از اصلی‌ترین راهبردهای وزارت آموزش و پرورش است. با تاسی به آموزه‌های ناب قرآنی و اسلامی و اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت و ایثار اجتماعی می‌کوشیم. موفقیت در این زمینه با حضور خانواده معزز و سرافراز شهدا و ایثارگران که همواره پرچمدار نهضت بوده‌اند و امروز نیز طلیعه‌دار جهاد تبیین هستند و سیره عملی و مجسم فرهنگ سرخ حسینی محسوب می شوند، حتمی خواهد بود.

وی در ادامه با پاسخ به این سوال که جامعه مخاطبان و ذینفعان وزارت آموزش و پرورش در حوزه مدارس شاهد و ایثارگران با چه کیفیت و کمیتی است، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش مفتخر به خدمت به جامعه دانش‌آموزان شاهد و ایثارگران است. ما در کشور 1361 مدرسه شاهد داریم که بیش از 40 هزار دانش‌آموز از فرزندان شهدا و جانبازان بالای 70 درصد و طرح پراکنده در این مدارس تحصیل می‌کنند، همچنین قریب به 30 هزار نفر از فرزندان آزادگان و جانبازان 50 تا 69 درصد و تعداد 185هزار 803 نفر از فرزندان جانبازان و رزمندگان و مدافع حرم و وابستگان به ایثارگران نیز در مدارس شاهد مشغول به تحصیل هستند. این نکته نیز شایان ذکر است که 285 مدرسه فعال ایثارگران هم داریم که در این مدارس در خدمت 30205 نفر دانش‌آموز هستیم.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به این موضوع که در بدنه و کادر آموزش و پرورش از ظرفیت خانواده‌های شاهد و ایثارگر استفاده شده است و این عزیزان مشغول به خدمت هستند، بیان کرد: تعداد ایثارگران کل کشور که در آموزش و پرورش مشغول به خدمت هستند، عددی بالغ بر 34هزار 638 نفر است، اگر بخواهیم به تفکیک در مورد آن خدمتتان عرض کنم، 3628 نفر از وابستگان شهید( پدر،مادر،خواهرو برادر)، 26356 نفر از فرزندان شهید، 22195 نفر از رزمندگان، 9227 نفر از جانبازان و 1223 نفر از آزادگان مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ما در اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران مباحث حقوقی این عزیزان و یکایک پرسنل ایثارگر در وزارتخانه در سطح کشور را با جدیت دنبال می‌کنیم و در خدمت ایشان هستیم.

وی در پاسخ به این سوال که در خصوص اولویت بخشی در جذب و انتصاب فرزندان شهداء و ایثارگران، چه اقداماتی در وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است، تصریح کرد: ما با جدیت این موضوع را دنبال کرده و می‌کنیم. طبق گزارش رسمی که از سوی مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارتخانه به ما داده شده است، توانستیم تعداد 8288 نفر استخدام ایثارگران شرکتی براساس بند (د) و تعداد 3325 نفر استخدام ایثارگران شرکتی براساس بند (و) تبصره 20 قانون بودجه سال 1401 کل کشور و تعداد 2464 نفر استخدام ایثارگران بند (ج) فرزندان شهداء و ایثارگران 70 درصد را طی یکسال گذشته داشته باشیم. همکاران من در اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران اجرای این قوانین و این گزارشات را به دقت پایش و رصد می‌کنند.

پناهی‌روا در پاسخ به پرسشی دیگر در رابطه با توجه اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش به برگزاری مراسم‌هایی برای بزرگداشت و پاسداشت شهدا و ایثارگران که در تقویم رسمی کشور نیز مورد تاکید قرار دارد، عنوان کرد: طی یکسال گذشته ما در وزارت آموزش و پرورش با حمایت‌های عالمانه مقام عالی وزارت که ریاست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نیز عهده‌دار هستند، تلاش کردیم تا با هم‌افزایی، خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران که چشم و چراغ نظام تعلیم و تربیت هستند را مورد تکریم قرار دهیم و برای ادامه‌دادن به راه خالصانه این ستاره‌های روشن و زنده نگه داشتن یاد و نام آن‌ها همراه بوده‌ایم.

وی افزود: در طول این یکسال اخیر مراسم هایی چون تجلیل از خانواده‌های شهدای فرهنگی و شهدای دانش‌آموز، دیدارهای مستمر از خانواده‌های معظم شهدا، تجلیل از آزادگان سرافراز فرهنگی، تجلیل از رزمندگان غیور فرهنگی، تجلیل از مادران و همسران شهدای معزز فرهنگی و تجلیل از جانبازان با حضور مقام عالی وزارت را داشته‌ایم. همچنین در آستانه روز ملی بزرگداشت شهدا نیز در خدمت منسوبین گرانقدر شهدای حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش بودیم که وزیر آموزش و پرورش نیز حضور داشتند و شخصا از این عزیزان تجلیل به‌عمل آوردند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در پایان افزود: در کنار این موضوع، برنامه‌های محتوایی و ترویجی زیادی در بخش‌های گوناگون وزارتخانه را با محوریت این موضوعات ان‌شالله دنبال خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار