سخنگوی شورای نگهبان:
آگاهسازی مردم برای انتخاب کاندیدای مناسب در انتخابات وظیفه تشکلهای دانشآموزی و دانشجویی است
تهران (پانا) - سخنگوی شورای نگهبان، آگاهسازی مردم برای انتخاب کاندیدای مناسب در انتخابات را وظیفه تشکلهای دانشآموزی و دانشجویی بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان؛ هادی طحاننظیف، سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشآموزان پسر قرارگاه ملی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن به زمانشناسی مردم اشاره کرد و گفت: این حضور مجددا بر این موضوع تاکید میکند که ما باید خادم مردم باشیم. مشکلات ما به خودمان مربوط است و نباید تصور کرد دشمن و تجزیهطلب مشکلات ما را حل میکند.
طحاننظیف با طرح این سوال که دلیل این میزان دشمنی با ایران چیست؛ گفت: انقلاب اسلامی، یک اتفاق سیاسی بود که برخی از کشورها با روی کار آمدن یک دولت اسلامی مخالف بودند. این دشمنیها را برخی دولتها ادامه دادند.
وی با تاکید بر اینکه علت اصلی دشمنیها با جمهوری اسلامی، ماهیت نظام ماست گفت: این ماهیت جمهوری اسلامی است که برای نظام غربی، بنیانافکن بوده است. جمهوری اسلامی برای حکمرانی الهی حرف دارد و برای مردمش در اداره کشور جایگاه تعریف کرده است. جمهوری اسلامی راه حکمرانی مردم و حکمرانی الهی را مشخص کرده است.
وی خطاب به دانشآموزان گفت: قانون اساسی را بخوانید. از اصول آن مطلع شوید تا بتوانید از ما اجرای آن اصول را بخواهید. در قانون اساسی تصریح شده که سرمایه در خدمت انسان باید باشد در حالی که این امر، مخالف تفکر سرمایهداری است.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: همین مخالفت غرب با اصول انقلاب اسلامی است که باعث شده غربیها در فضای مجازی به شدت پستها و مطالبی که حاوی کلمه شهید یا سردار حاج قاسم سلیمانی است را سانسور کنند. آنها در تلاش هستند حرفی که خودشان میخواهند در عالم شنیده شود و حرفی که نمیپسندند نباید شنیده شود.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، مردم ایران را مسلمان نکرد و مردم پیشتر مسلمان بودند، گفت: انقلاب اسلامی باعث شد مردم، اصول و اعمالی را که پیش از این نمیتوانستند بر مبنای اسلام اجرایی کنند، جامعه عمل بپوشانند. انقلاب اسلامی حرفهای نو ارائه میکند که برای بسیاری از مردم دنیا جذاب است. حتی وقتی بیانیه گام دوم انقلاب را هم مطالعه کنیم میبینیم این تمدن نوین اسلامی ادامهدار خواهد بود.
طحاننظیف با تاکید بر اینکه هر جا به توان داخلی اعتماد کردیم موفق بوده و هر جا چشم به خارج دوختیم موفقیت ما کاهش یافت، گفت: اگر مشکلی هم در سیستم وجود دارد در قانون اساسی نهادهایی مشخص شدهاند که وظیفه بازرسی و برخورد با فرد متخلف را بر عهده دارند. در مجلس گذشته ۷۵ نماینده بودند که صلاحیتشان برای ثبت نام مجدد در انتخابات مجلس رد شد.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه نظارت و رصد عملکرد دستگاهها نباید جای انتخاب مردم را هم بگیرد، گفت: این مردم هستند که در درجه اول با انتخاب خود مسیر را رقم میزنند. با مسئول ضعیف یا فاسد هم برخورد میشود اما به علت ضعف رسانهای، مردم از برخورد با مسئولان ناکارآمد یا فاسد مطلع نمیشوند.
طحاننظیف در پاسخ به پرسش یکی از دانشآموزان در خصوص عملکرد غیراسلامی بانکها گفت: با اینکه به قاطعیت بگوییم بانکها غیراسلامی عمل میکنند، مخالف هستم. برخی موارد در عملکرد بانک مرکزی ناشی از تفاوت دیدگاه فقهاست. ما قانون بانکداری اسلامی را تصویب کردیم یعنی برای بانکداری اسلامی دغدغه داشتیم و برای آن تلاش شده است. همین دیروز در جلسه شورای نگهبان قانون بانکداری اسلامی را بررسی کردیم.
وی با بیان اینکه باید به همه احکام اسلامی همزمان توجه کنیم، گفت: نمیتوان قانون بانکداری را اسلامی کنیم اما نسبت به بیحجابی برخوردی نداشته باشیم.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال یکی از دانشآموزان که خواستار اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی و تحقق آموزش رایگان شده بود، گفت: دولت شرایط تحصیل رایگان را در سراسر کشور فراهم کرده است. البته خانوادههایی هستند که میخواهند برای تحصیل فرزندشان بیشتر هزینه کنند و به همین دلیل به مدارس غیردولتی مراجعه می کنند. گرفتن هزینه نامتعارف توسط مدارس دولتی خلاف است و مکررا شنیدهایم که با این تخلفات برخورد شده است.
طحاننظیف با اشاره به اینکه راههای مطالبهگری متفاوت است، گفت: مراجعه به نمایندگان، شنیده شدن صدای مردم در رسانهها و حضور مردم در گروههای مختلف اجتماعی از راههای مختلف برای مطالبهگری است.
ارسال دیدگاه