اعطای نشان «خادم‌المصطفی» به ۱۲ واقف فناوری

تهران (پانا) - از سوی مدیرعامل بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) از واقفین این بنیاد تقدیر به عمل آمد.

کد مطلب: ۱۳۴۸۱۶۴
لینک کوتاه کپی شد
اعطای نشان «خادم‌المصطفی» به ۱۲ واقف فناوری

به گزارش بنیاد مصطفی، در آستانه مبعث حضرت محمد مصطفی(ص)، از ۱۲ واقف و خیر بنیاد مصطفی(ص) تقدیر و به آنان نشان خادم المصطفی(ص) اهدا شد.

نشان خادم المصطفی در راستای تبیین و توسعه سنت حسنه وقف و به منظور ارج نهادن به همت عالی عاشقان حضرت مصطفی معرفی شده است.

تاکنون جمع کثیری از نخبگان حوزه‌های علم، فناوری، فرهنگ و هنر به همراه علما و علاقه­ مندان به توسعه علم و فناوری، همچنین واقفین و خیرینی از دانشگاه­‌ها، شرکت‌­های دانش­ بنیان، سازمان‌ها و موسسات مختلف به جرگه خادمین حضرت مصطفی پیوسته‌­اند که تحقق «هر مسلمان حداقل یک سهم برای توسعه علم و فناوری در جهان اسلام» را سبب شوند.

نشان خادم المصطفی در سطح بین ­الملل به ثبت رسیده است و قصد دارد از همت والای واقفین علم و فناوری در سراسر جهان، اراده‌­ای واحد را به منظور تحقق اهداف عالی جایزه مصطفی منجر شود. این نشان به همراه لوح تقدیر به خادم المصطفی اهدا می‌شود.

افرادی که مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند در ۵ گروه مختلف مشارکت داشتند که به این شرح است:

گروه اول

خانواده مرحوم ملک‌زاده استاد هنرمند

گروه دوم

«حسین‌زاده» مدیرعامل نهاد مردمی رسالت، میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین، مالک و مدیر یکی از کارخانه‌های صنعتی و مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

گروه سوم

«عطار» مدیرعامل یکی از شرکت‌های فعال در حوزه انرژی، خیرآبادی مدیرعامل یکی از شرکت‌های دارویی و تفرشی مدیرعامل یکی از شرکت‌های فعال در صنعت الکترونیک

گروه چهارم

«رحیمی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری و رحیمی مدیرعامل صندوق صنعت ماشین‌سازی

گروه پنجم

مدیرعامل شرکت مس شهر بابک

مشارکت ۱۰۰ هزار دانشمند جهان اسلام در شبکه جایزه مصطفی (ص)

در این مراسم، مهدی صفاری نیا مدیر بنیاد مصطفی(ص) مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) اعلام کرد: تاکنون ۱۰۰ هزار دانشمند جهان اسلام در برنامه‌های بنیاد مصطفی(ص) در شبکه این بنیاد مشارکت کردند که از ۹۰۰ مرکز علمی جهانی شناسایی شده‌اند.

وی اظهار کرد: طبق بررسی‌های انجام شده تعداد دانشمندان و پژوهشگرانی که حداقل یک مستند علمی را منتشر کرده‌اند، حدود ۷۰ میلیون نفر در جهان اعلام شده‌اند و از این تعداد افرادی که سهمی در جهان اسلام دارند و فعال هستند، بالغ بر ۳ میلیون نفر می‌شود که این میزان حدود ۴ درصد پژوهشگران جهان را تشکیل می‌دهند.

صفاری‌نیا با اشاره به برخی از برگزیدگان رویداد جایزه مصطفی(ص)، این افراد را ستارگانی دانست که نورشان دیده نمی‌شد، اما اکنون جایزه مصطفی(ص) از بین ۱۰۰ هزار نفر، آنها را شناسایی و در سطح دنیا معرفی کرده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار