عضو شورای شهر تهران مطرح کرد؛
ضرورت شناسایی و رفع چالشهای پیش روی طرح موضعی اسلام آباد
تهران (پانا) - عضو شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت شناسایی و رفع چالشهای پیش روی طرح موضعی اسلام آباد گفت محله اسلام آباد در محدوده منطقه ۲ شهرداری تهران، از دهههای پیشین با ساخت و سازهای غیرمجاز مواجه شده است.
زهرا شمساحسان عضو و رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (سهشنبه) در صد و بیست و هشتمین جلسه شورا در تذکر پیش از دستور خود با تاکید بر ضرورت شناسایی و رفع چالشهای پیش روی طرح موضعی اسلام آباد اظهار داشت: محله اسلام آباد در محدوده منطقه ۲ شهرداری تهران، از دهههای پیشین با ساخت و سازهای غیرمجاز مواجه شده و گروهی از مردم در پلاکهای مسکونی غیرمجاز و ناایمن زندگی میکنند، به طوری که تا به امروز ۸۳۷ پلاک در حرایم مختلفی از قبیل رود دره، رودخانه و بزرگراه قرار گرفتهاند.
شمساحسان اضافه کرد: از منظر فرایندی، با عنایت به اینکه، طبق مصوبه کمیسیون ماده ۵ شهر تهران (بند۳ شماره ۶۲۷ به تاریخ ۲۸/۰۴/۱۴۰۰) مقرر شد مراتب پس از تایید نقشه و ضوابط و مقررات مربوطه توسط کارگروه فنی برای تصویب به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ارسال شود.
عضو و رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: پس از اصلاحات اعمال شده، طرح نهایی در جلسه ۲۹/۰۵/۱۴۰۱ کارگروه فنی کمیسیون ماده ۵ شهر تهران مجدد مطرح شد و پس از توضیحات مشاور و شهرداری منطقه با طرح پیشنهادی موافقت به عمل آمد و مقرر شد تا مراتب وفق مصوبه بند ۳ صورتجلسه۶۲۷ کمیسیون ماده ۵، طرح به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران جهت تصویب ارسال گردد که این موضوع تاکنون به نتیجه نرسیده است.
وی با بیان اینکه اخیراً طرح مذکور توسط شهرداری تهران در معرض انتشار اوراق مشارکتی برای پیاده سازی و اجرا قرار گرفته است، گفت: تاکنون مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران درباره طرح حاضر اخذ نشده است.
شمساحسان خاطرنشان کرد: طرح موضعی محدوده اسلام آباد (با محدوده مداخلهای به مساحت۱۱۵هکتار) دارای چهار کلان حوزه ساختاری که با توجه به ملاحظات حقوقی، شهرسازی، اجتماعی، اکولوژیکی، پدافندی و اقتصادی خاص محدوده اسلام آباد، هنوز برخی کاستیها و پیچیدگیهایی در محتوای ساختاری و پهنه بندی پیشنهادی طرح وجود دارد که نیازمند بررسی مجدد و واقع بینانهتری با مشارکت شهروندان و مشاورین ذی صلاح است.
وی گفت: با عنایت به مراتب ذکر شده و در راستای جلوگیری از پیامدهای حقوقی آتی برای مدیریت شهری، لازم است اقدام جدی از سوی شهرداری تهران جهت رفع ابهامات و بررسی اشکالات و تعیین تکلیف طرح بازنگری صورت گیرد و گزارش اقدامات را به شورای اسلامی شهر تهران در اسرع وقت ارسال کنند.
ارسال دیدگاه