گزارش حسابهای درآمد و هزینه شهرداری در صحن شورا قرائت شد
تهران (پانا) - خزانهدار شورای شهر تهران گزارش حسابهای درآمد و هزینه شهرداری را در صحن شورای شهر قرائت کرد.
حبیب کاشانی در یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای ششم اظهار کرد: طی ماده واحده مصوبه بودجه ۱۴۰۱، مبلغ ۵۰ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان، توسط شورای شهر برای شهرداری به تصویب رسید، این بودجه دارای سه بخش است: درآمدها به مبلغ ۳۸ هزار ۳۴۶ میلیارد تومان که ۷۶ درصد از میزان بودجه را تشکیل میداد، منابع حاصل از واگذاری دارایی و سرمایهای به مبلغ ۸ هزار میلیارد که شامل ۱۶ درصد بود و منابع حاصل از واگذاری دارایی و مالی شامل ۳ هزار ۹۴۰ میلیارد تومان که ۷.۸۲ درصد از این بودجه را شامل میشد.
کاشانی ادامه داد: در ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۱ منابع نقدی و غیرنقدی حدود ۳۳ هزار ۷۲ میلیارد تومان است که ۳۲ هزار ۴۴۷ میلیارد تومان مربوط به عملکرد نقد و مبلغ ۶۲۵ میلیارد تومان مربوط به عملکرد غیر نقد است.
وی در ادامه تاکید کرد: در فصل اول در ۹ ماهه ۱۴۰۱، باید مبلغ ۲۷ هزار ۷۶۰ میلیارد تومان وصول میشد که مبلغ ۲۹ هزار ۱۰۱ میلیارد تومان از این میزان کسب شده که علت اصلی این افزایش درآمد توسعه شهر و اجرای مصوبه اصلاحیه نحوه اخذ مطالبات شهرداری تهران در حوزه شهرسازی در آبان ۱۴۰۱ است، در فصل دوم نیز باید در ۹ ماهه ۱۴۰۱، مبلغ ۶ هزار ۶۲ میلیارد تومان وصول میشده است که از این مبلغ ۴۰۷ میلیارد تومان کسب شده است و به همین ترتیب در فصل سوم باید مبلغ ۲ هزار ۹۵۵ میلیارد تومان وصول میشد که از این میزان نیز حدود ۳ هزار ۵۶۳ میلیارد تومان وصول شده است که علت اصلی افزایش درآمد در این فصل نیز مربوط به فروش اوراق مشارکت است.
خزانه دار شورا در ادامه با تاکید بر اینکه برای مواردی که میزان درآمد صفر است، یک همت والا نیاز است، بیان کرد: مثلا مشاهده میشود که عوارض اجرای رسیدگی به تخلفات، ماده ۳۲، دکل و آنتن و ایمنی هم میزان درآمد صفر است که اینها حق شهر بوده و نمیتوانیم از آن بگذریم.
کاشانی در خصوص عوارض قطع اشجار نیز گفت: در عوارض اشجار و عوارض مربوط به آتش نشانی ما پیشتاز هستیم اما در خصوص عدم امکان تامین پارکینگ ما همچنان منتظر گزارش شهرسازی هستیم، با وجود اینکه در گزارشهای شهرداری بارها به تخفیف ۴۰ درصدی تاکید شده، اما در ملاقاتهای مردمی، مدام با این گله مواجه هستیم که هیچ پارکینگی احداث نمیشود و این امر آنها را دچار استیصال کرده و بودجه مورد نظر برای این منظور تنها صرف خرید باغات و فضای سبز میشود که این خلاف قانون مصوب شوراست.
وی در ادامه توضیح داد: در بخش نقدی و غیرنقدی در سه بخش عنوان شده، ۵۲ هزار و ۷۷۰ میلیارد تومان ابلاغ شده، در حالی که مصوبه ما ۵۰ هزار ۳۷۰ میلیارد تومان است که در قیاس ماهیانه و با توجه به بررسی بودجه در طول سال ما در ماه آذر عقب بودهایم. خزانه دار شورا در ادامه گزارش خود درباره اختصاص تخفیف ۴۰ درصدی تصریح کرد که منابع حاصلی در این زمینه به تفکیک در این گزارش عنوان شده است.
کاشانی گفت: ۳۳ هزار و ۷۰ میلیارد تومان از بودجه امسال تا پایان آذرماه محقق شده که ۶۵ درصد کل بودجه و ۸۷ درصد بودجه ۹ ماهه است.
وی با بیان اینکه در بخش درآمدها بایستی ۲۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان محقق می شد، خاطرنشان کرد: در این بخش حدود ۱۰۱ درصد محقق شده که ۲۹ هزار و ۱۰۱ میلیارد تومان بوده که ناشی از توسعه شهر و مصوبه نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در خصوص هزینه ها در بخش نقدی ۴۸ هزار و ۳۰۷ میلیارد تومان ابلاغ شده است، یادآور شد: با تخصیص اعتبار ۳۷ هزار و ۲۹۱ میلیارد تومان و عملکرد حدود ۱۳ هزار و ۴۴۶ میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۳۶ درصد است.
کاشانی گفت: در آذرماه چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد از محل تخفیف ۴۰ درصدی عوارض درآمد داشتهایم که در این زمینه در مجموع سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تخفیف داده شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه در بخش غیر نقدی چهار هزار و ۴۶۲ میلیارد تومان ابلاغ شده است، تصریح کرد: با تخصیص اعتبار چهار هزار و ۴۰۶ میلیارد تومان و عملکرد حدود ۸۷۷ میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۱۹ درصد است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: در مجموع هزینههای نقدی و غیرنقدی ۵۲ هزار و ۷۷۰ میلیارد تومان ابلاغ شده و با تخصیص اعتبار ۴۱ هزار و ۶۹۷ میلیارد تومان و عملکرد حدود ۱۴ هزار و ۳۲۳ میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۳۴ درصد است.
کاشانی در پایان با اشاره به اینکه ۱۴ هزار و ۵۷۶ میلیارد تومان از ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه امسال پایدار و ۳۵ هزار و ۷۹۳ میلیارد تومان ناپایدار است، بیان کرد: در عملکرد منتهی به پایان آذرماه در مجموع ۳۳ هزار و ۷۲ میلیارد تومان وصولی، ۱۰ هزار و ۹۹۹ میلیارد تومان معادل ۳۳ درصد پایدار و مبلغ ۲۲ هزار و ۷۲ میلیارد تومان معادل ۶۶ درصد ناپایدار است.
ارسال دیدگاه