جزئیات حسابرسی ۹ بند از حسابرسی منطقه ۱۳ و ۱۶ شهرداری تهران

تهران (پانا) - عضو شورای شهر تهران در واکنش به گزارش حسابرسی شهرداری منطقه ۱۳ گفت از میان ۸ بند، ۳ بند اهمیت ویژه‌ای دارند، اول؛ عدم ارائه اطلاعات درآمدهای منطقه است؛ درآمد فروش و جمع‌آوری پسماند، مال‌الاجاره‌ ساختمان‌ها، خسارت به اموال شهرداری، تمدید پروانه نیمه‌کار ساختمانی و سایر منابع درآمدی منطقه است که شهرداری منطقه در اصلاح گزارش حسابرس باید به آن توجه کند.

کد مطلب: ۱۳۳۵۵۷۷
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات حسابرسی 9 بند از حسابرسی منطقه 13 و 16 شهرداری تهران

ناصر امانی با بیان مطالب فوق بیان کرد: بند دوم؛ تعیین تکلیف اراضی قابل واگذاری است که باید متراژ زمین، مشخصات جغرافیایی، اسناد زمین و مالکیت به موسسه حسابرسی ارائه شود. بند سوم که مورد تاکید است؛ تعیین تکلیف مجموعه فرهنگی تجاری فدک است که با مشارکت شرکت سازه یاران پرشین در سال ۸۹ با پیشرفت ۳۳ درصدی از سال ۹۵ عملیات تکمیل آن متوقف شده است. گزارش جامعی که حسابرس خواسته اقلام تشکیل دهنده سرمایه گذاری و مشارکت، نحوه انتخاب و اعتبار سنجی، مدارک ارزیابی زمین ، دلایل تعدیل ارزش آورده طرفین، مشخصات پروژه و آخرین وضعیت پروژه را انشالله به کمیسیون برنامه و بودجه باید. ارائه کنند.

او همچنین در ادامه و در واکنش به گزارش حسابرسی منطقه ۱۶ گفت: در تکالیفی که در کمیسیون بودجه مشخص شده، ۱۲ بند آمده که بنده ۶ بند را قرائت می‌کنم که به این معنا نیست که مابقی بندها اهمیت ندارد، آن‌ها را جداگانه ابلاغ می‌کنند.

امانی گفت: اول؛ تعیین تکلیف دارایی‌های ثابت پروژه‌های در جریان تکمیل است که مشتمل بر بهای اراضی، پروژه‌های ساختمان شهربانو و مجتمع ورزشی شهید گمنام که به دلیل عدم ارائه مدارک و مستنداتی از قبیل صورت‌ وضعیت‌های مربوطه، صورت جلسه‌های تحویلی موقت و غیره باید ساماندهی شود. بند دوم؛ پروژه مشارکتی بافکار که مربوط به سال ۹۱ است؛ ظاهرا به مرجع قضایی ارجاع شده و تعیین تکلیف نشده است. بند سوم؛ پروژه سه جانبه بین سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی،شهرداری منطقه ۱۶ و سازمان پایانه‌ها درباره مجتمع تجاری مسافر در سال ۸۴ و الحاقیه سال ۹۸ است.

او ادامه داد:بند چهارم؛ تکلیف قراردادهای مشارکتی درباره بهای تراکم و مجوز ساخت مجتمع مسکونی مربوط به ساختمان صدوق در سال ۱۳۷۵ است که از آن زمان بلاتکلیف مانده است. بند پنجم؛ تعیین تکلیف واحدهای ساخته شده در سطح منطقه است که مربوط به شهرداری است. بند ششم؛ تعیین تکلیف وضعیت قرارداد مشارکتی مربوط به پروژه شوش است.نکته قابل توجه این است که بعضی از بندها از جمله تعیین تکلیف اسناد باید در شهرداری تهران و سازمان املاک به نتیجه برسد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار