در بازدید خبرنگاران از پروژه‌های شاخص مناسب‌سازی مناطق ۲ و ۵ اعلام شد؛

مناسب‌سازی ۶۰ درصدی بوستان‌های منطقه ۲

رشد ۲۰۰ درصدی مناسب‌سازی معابر منطقه ۵

تهران (پانا)- تور بازدید خبرنگاران از پروژه‌های شاخص مناسب‌سازی شهرداری تهران در مناطق ۲ و ۵ تهران برگزار شد.

کد مطلب: ۱۳۲۹۸۰۹
لینک کوتاه کپی شد
مناسب‌سازی ۶۰ درصدی بوستان‌های منطقه ۲

امروز -چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱- تور بازدید خبرنگاران از پروژه‌های شاخص مناسب سازی شهرداری تهران در مناطق ۲ و ۵ تهران برگزار شد.ابتدا خبرنگاران با حضور مهدی صالحی شهردار منطقه۲ از ساختمان شهرداری این منطقه بازدید کردند. سپس رضا گرزین دبیر کمیته مناسب سازی منطقه ۲ توضیحاتی را درخصوص پروژه‌های مناسب سازی ارائه کرد.

رضا گرزین در جمع خبرنگاران عنوان کرد: از سال ۱۳۹۷ با ابلاغ قانون جامع معلولان، کمیته مناسب سازی تشکیل شد. مناسب سازی در سه بخش ساختمان اداری، پیاده راه و بوستان‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

دبیر کمیته مناسب سازی منطقه ۲ درباره مناسب‌ سازی‌های منطقه، گفت: ۲۸ ساختمان اداری و فرهنگی در منطقه وجود دارد که ۸ ساختمان به طور کامل مناسب سازی شده و ۲۰ ساختمان با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در دست مناسب سازی هستند.

گرزین ضمن اشاره به وجود ۱۲ بوستان، افزود: ۷ بوستان به صورت کامل و ۵ بوستان با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در دست مناسب سازی هستند. همچنین یک میلیون و ۷۵۴ هزار متر مربع پیاده راه وجود دارد که اقدامات مناسب سازی از سنوات قبل انجام شده است اما طبق طرح جامع، ۱۶ محور باید تا مهر ۱۴۰۱ مناسب سازی می‌شدند که درحال حاضر از ۳۴.۵ کیلومتر طول، ۲۷ کیلومتر مناسب سازی شده است.

وی در بخش پایانی سخنان خود عنوان کرد: ساختمان‌های اداری منطقه شامل مسیر بساوایی، رمپ و ویلچر هستند. همچنین منطقه ۲ اولین منطقه ایست که ۹ دستگاه نفربر و ویلچر بر در ساختمان ها نصب کرده است.

خبرنگاران پس از بازدید ساختمان از پیاده راه مناسب سازی شده بلوار خوردین بازدید کردند و پس از آن به سمت بوستان نیما رفتند. بوستان نیما جزو معدود بوستان‌های منطقه ۲ است که به صورت کامل مناسب سازی شده و برخوردار از مسیر بساوایی، هندریل، جایگاه ویژه پارک خودرو معلولان در بوستان، صندلی‌های ویژه معلولان و ویلچر داران و همچنین سرویس بهداشتی مناسب سازی شده است.

رشد ۲۰۰ درصدی مناسب سازی معابر منطقه ۵

خبرنگاران پس از منطقه ۲، از بوستان‌های منطقه ۵ بازدید کردند. حامد مقدسی معاون فنی و عمران منطقه ۵ تهران در جمع خبرنگاران، بیان کرد: طی سنوات گذشته منطقه ۵ رتبه نخست بین مناطق ۲۲ گانه را در حوزه مناسب سازی داشت و امسال هم منطقه ۲ و ۵ باهم جزو رتبه نخست و دوم بودند.

مقدسی با بیان اینکه تاکنون ۲۳ کیلومتر معبر طی دو سال مناسب سازی شده است، افزود: اما باتوجه به طول معابر منطقه باید نگاه ویژه‌تری به مناسب سازی صورت گیرد.

علاوه بر مناسب سازی پیاده راه‌ها، بوستان‌ها هم درحال مناسب سازی هستند تا معلولان و افراد کم توان از این بوستان‌ها استفاده کنند.

به گفته معاون فنی و عمران منطقه ۵ تهران؛ طی سنوات گذشته تا به امروز ۱۱ بوستان مناسب سازی شده‌اند که فقط امسال هفت بوستان انجام شد.

وی ضمن اشاره به مناسب سازی کامل بوستان‌هایی نظیر شیبا و الهام، گفت: استقرار وسایل بازی ویژه معلولان و مناسب سازی سرویس‌های بهداشتی همراستا با افزایش ارتقا کیفیت سرویس‌ها در دستور کار قرار گرفته است و این مناسب سازی در بوستان شیبا به صورت کامل اجرا شده است.

مقدسی در ادامه سخنان خود عنوان کرد که بسیاری از سرای محلات نظیر بهنام، جنت آباد، سازمان برنامه جنوبی، اکباتان و … امسال مناسب سازی شده‌اند.

وی در ادامه، بیان کرد: طبقه مصوبه هرسال باید دو بوستان، دو معبر و دو ساختمان اداری مناسب شود که امسال ۲۰۰ درصد رشد در مناسب سازی معابر منطقه ۵ اتفاق افتاده است. فراتر از لیست اعلامی معاونت امور مناطق، اقدامات مناسب سازی انجام شده است.

معاون فنی و عمران منطقه ۵ تهران در بخش پایانی سخنان خود، گفت: سه سرای محله که کاملاً فاقد اصول مناسب سازی بودند، امسال مناسب سازی شدند. ساختمان شهرداری منطقه ۵ نیز مناسب سازی شده است.

براساس این گزارش مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ در جمع خبرنگاران عنوان کرد: شهرداری تهران براساس طرح جامع مناسب‌سازی شهری که تهیه و به تصویب رسیده است برنامه‌های خود را در قالب آن اجرا می‌کند. برنامه‌های حوزه مناسب‌سازی معابر در منطقه ۲ ذیل برنامه‌های طرح جامع مناسب‌سازی شهر تهران اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۲ تهران با بیان اینکه این کار از سنوات گذشته آغاز و مستمرا ادامه پیدا می‌کند تا به نتیجه نهایی در طرح مناسب‌سازی شهر تهران دست پیدا کنیم، افزود: هرساله برشی از طرح جامع مناسب‌سازی شهر تهران در مناطق مختلف تعیین و اجرا می‌شود.

به گفته صالحی؛ در قالب برش سالانه امسال برای منطقه ۲ مناسب‌سازی ۴ کیلومتر از معابر و بزرگراه‌ها تعریف شده که با گذشت حدود ۹ ماه از سال جاری، ۲۷ کیلومتر از معابر منطقه ۲ مناسب‌سازی شده است.

وی درباره مناسب سازی بوستان‌ها، عنوان کرد: همچنین در سال جاری مناسب‌سازی ۴ بوستان برای منطقه ۲ در نظر گرفته شده بود که تا به امروز تمام این ۴ بوستان برای معلولان مناسب‌سازی شده است.

شهردار منطقه ۲ با بیان اینکه ۱۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بودجه جهت مناسب‌سازی معابر بوستان‌ها و ساختمان‌های اداری شهرداری تهران درنظر گرفته شده است، گفت: علاوه بر استفاده از بودجه از بخشی از بودجه عمرانی در قالب مناسب‌سازی در منطقه ۲ بهره برده ایم.

امروز -چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱- احسان شریفی شهردار منطقه ۵ تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های شاخص مناسب سازی این منطقه به پرسش خبرنگاران در زمینه‌های مختلف در حوزه شهری پاسخ داد.

شریفی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ازدحام ایستگاه مترو صادقیه و اقدامات در دستورکار برای بهبود وضعیت، گفت: میدانگاه صادقیه در سال گذشته برای ساماندهی دستفروشان در جوار ایستگاه مترو صادقیه ساخته شد. چند روز گذشته بازدیدی از ایستگاه مترو صادقیه و پایانه صادقیه به عمل آمد و امروز هم از پایانه آزادی بازدید شد.

شهردار منطقه ۵ در ادامه اضافه کرد: تلاش می‌شود که با نظارت میدانی وضعیت منطقه را بهبود ببخشیم کما اینکه طی چند روز گذشته وضعیت سرویس رسانی حمل و نقل عمومی و تخلیه و بارگیری مسافران در پایانه صادقیه بهتر شده است.

شریفی درباره ساخت و سازهای غیرمجاز، گفت: سه محدوده (مرادآباد، حصارک و کن) وجود دارد که مستعد ساخت و ساز غیر مجاز هستند. برای محدوده کن، طرح تفصیلی در سال ۱۳۹۸ تهیه و به تصویب رسیده است. اخیراً شهردار تهران به طور مستقیم به این موضوع ورود کرده است و طرح پیشنهادی نیز به شورای عالی شهرسازی ارسال شده است.

وی اضافه کرد: اعضای کارگروه ماده ۵ به جز شهرداری با این طرح موافقت نکردند. پس از صحبت شهردار تهران با اهالی محله کن و اعمال تغییراتی، دوباره در کارگروه ماده ۵ توسط شهردار تهران مطرح شد تا در کمیسیون هم بررسی شود.

شهردار منطقه ۵ در ادامه گفت: امیدواریم که با این طرح، محله کن از ساخت و ساز غیرمجاز نجات پیدا کند. شهردار تهران درخصوص انشعابات محله کن دستورات تسهیل گرانه‌ای صادر کرده است. قرار شده کارگروهی بابت رسیدگی به مشکلات انشعاباتی محله کن تشکیل شود.

شریفی درباره محله حصارک و ساخت و سازهای غیرمجاز، عنوان کرد: اهالی درخواست افزایش طبقات را دارند. اگر طرح به نحوی تامین شود که مردم مقید به ضوابط شهرسازی باشند و رضایت مردم حاصل شود، مشکل ساخت ‌ و سازهای این محله هم حل خواهد شد. البته کمیسیون ماده ۵ هم باید شرایط مردم را درک کند چرا که ممکن است همه پلاک‌ها امکان تامین صد در صدی پارکینگ را نداشته باشند.

وی درباره محله مرادآباد، توضیح داد: در مرادآباد بافت مشکل داری وجود ندارد و عمده مشکل ۵ هزار و ۳۰۰ قطعه زمینی است که در اراضی ملی به شهروندان با سند تک برگ مشاعی صادر شده، واگذار شده است. دولت موظف است که برای این اراضی زمین جایگزین معرفی کند. وزارت راه و شهرسازی اراضی معرفی کرده‌ که برابر با ارزش اراضی شهروندان نیست و شهروندان هم این موضوع را نمی‌پذیرند. همه بناهایی که به صورت شبانه ساخته شده بود هم تخریب شده‌اند.

شهردار منطقه ۵ تهران درباره بی خانمان‌های دره فرحزاد نیز عنوان کرد: طی یک‌سال گذشته با هماهنگی قضایی بخش قابل توجهی از معتادان دره فرحزاد جمع آوری شدند و به مراکز اقامتی، نگهداری و کارآفرینی شهرداری نظیر یاورشهر اعزام شدند. کارتن خواب‌ها یا بی خانمان‌هایی که خانه ندارند و معتاد نیستند نیز می‌توانند به دو گرمخانه‌ منطقه ۵ مراجعه کنند.

شریفی درباره سرانه‌های این منطقه، گفت: منطقه ۵ جزو مناظق برخوردار است. همچنین شبکه معابر آن به صورت مهندسی ساخته شده است. ۳۶ ایستگاه مترو درحال ساخت در منطقه وجود دارد. مردم جزو طبقه متوسط هستند و سه برابر متوسط مناطق ۲۲ گانه، معامله مسکن در این منطقه انجام می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار