نوری: نسل هزاره سوم را با روشهای گذشته نمیتوان تربیت کرد
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امروز بعد از کرونا وارد مرحله پیچیدهای از آموزش شدهایم، گفت نسل هزاره سوم را نمیتوان با روشهای گذشته تربیت کرد، باید با امور تربیتی نوین و تکنیک و تاکتیک نو با نسل امروز برخورد و آنها را تربیت کرد.
به گزارش ایسنا، یوسف نوری شامگاه ۲۸ آبان ماه در گردهمایی مدیران ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان اظهار کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی حتی در درون عملیات های سخت و نبردهای خونین به فعالیت های تربیتی می پرداخت و مکتب تربیتی را پایه گذاری کرد و خلاء وی و افکار و اعمالش امروز مشاهده می شود.
وی به جهش ایران در حوزه المپیاد دانشآموزی پرداخت و با اشاره به اینکه در المپیاد دانشآموزیِ کشور در سال گذشته ۷ طلا داشتیم، عنوان کرد: این میزان در سال جاری تبدیل به ۲۰ طلا شد که همت بلند معلمان را نشان میدهد.
نوری با اشاره به اینکه امروز بعد از کرونا وارد مرحله پیچیدهای از آموزش شدهایم، بیان داشت: نسل هزاره سوم را نمیتوان با روشهای گذشته تربیت کرد، باید با امور تربیتی نوین و تکنیک و تاکتیک نو با نسل امروز برخورد و آنها را تربیت کرد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اگر بهدنبال نقشآفرینی و تاثیرگذاری در نسل جوان هستید باید از این نسل و افکار او بیشتر بهره بگیرید، افزود: ما تاکنون در آموزش و پرورش از دانشآموز در مورد کتاب درسی که در اختیار او قرار میدهیم نظرسنجی نکردهایم که این مهم برای تدوین و تالیف کتب درسی برای سال تحصیلی آینده در دستور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه رتبهبندی باید زودتر انجام میشد، این از کمکاری ما در آموزش و پرورش است که معلمها در چنین وضعیتی قرار دارند، گفت: بخشی از مشکلات بودجهای در مدارس بر عهده دولت است اما باید اولیاء هم در جریان این مشکلات قرار گیرند تا با آگاهی از این مسائل به آموزش و پرورش کمک کنند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: اجازه دهید در هر کلاس دانشآموزان خیریه تشکیل دهند و در این زمینه آموزشهایی به دانشآموزان بهصورت غیر مستقیم ارائه کنید.
نوری با اشاره به اینکه ما در مدیریت گذشته هستیم و باید در مدیریت نوین کار کنیم، ادامه داد: ما در امور درسی باید یک چرخش ۱۸۰ درجهای داشته باشیم زیرا در سند تحول و برنامه ملی روی آن تاکید دارد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه یکی از وظایف اصلی معلمان و مدیران، آموزش دانشآموزان بهصورت میدانی، مهارت تفکر و ارتباط است، گفت: این در حالی است که هنوز بهدنبال مدیریتی هستیم که دانشآموزان آن را قبول ندارند.
وی عنوان کرد: معلمان باید از کار صرف در کلاس فاصله بگیرند و به نیازهای دانشآموزان در فضای محیطی دیگری پاسخ جدی بدهند.
وی در پاسخ به مطالب مطرح شده از سوی برخی از نمایندگان ادارات آموزشوپرورش استان کرمان بیان کرد: در زمینه نیروهای خدماتی خصوصا سرایدار در حال انجام اقداماتی هستیم.
نوری افزود: ما روی دو نقطه تحول، یعنی کیفیت بخشی به دانشگاه فرهنگیان و گزینش نیروهای آن جدی هستیم.
وی با اشاره به اینکه دنیای استکبار میخواهد مدارس ما تعطیل شوند، ادامه داد: آموزش و پرورش تنها نهادی است که با خانواده ارتباط قانونی دارد و گستردهترین نهادی است که دارای جمعیت زیادی در حوزه تربیتی است.
ارسال دیدگاه