کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری:
ترویج فرهنگ تغذیه سالم با هدف آگاهیبخشی به دانشآموزان باید در راس امور قرار گیرد
شهرری (پانا) - کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری، ایجاد پایگاههای سلامت و فرهنگسازی برای برخورداری از تغذیه سالم بین دانشآموزان، از مهمترین و اساسیترین اقدامات مراقبان سلامت محسوب میشود.
تکتم قرقلو، کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری در حاشیه جلسه تخصصی مراقبین سلامت، در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «یکی از ارکان مهم در بحث پایگاههای تغذیه سالم، آن است که مراقبین سلامت نگاه درآمدزا نسبت به خدماتی که انجام میدهند، نداشته باشند و به صورت خودجوش به الگوهای رفتاری-غذایی دانشآموزان بپردازند و ظیفه انسانی خدمت به خلق خدا را از یاد نبرند.»
وی افزود: «طی سالهای گذشته که ویروس کرونا بر کشور حاکم بود، دانش آموزان از نظر تغذیه و رفتار غذایی از آنچه محیط مدرسه به عنوان فرهنگ تغذیه رواج می دهد، به دور مانده و عملکرد آنها طبق آنچه از شروع ازسرگیری کلاسهای درس حضوری مدارس مشاهده شد، بسیار ضعیف بوده است؛ از این رو با شیوع ویروس آنفلوانزا که با شروع فصل سرما در کشور آغاز شد، از مراقبین سلامت مراکز و مدارس امید میرود که با فرهنگسازی درست جهت استفاده از ماسک در اماکن عمومی بویژه در مدارس و کلاسهای درسی و ترغیب دانشآموزان به توجه به داشتن الگوی غذایی سالم و مناسب کمک بزرگی در این امر داشته باشند.»
کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری عنوان کرد: «پویشهای مختلفی در مدارس به منظور ترویج فرهنگ تغذیه سالم صورت میگیرد، که این پویشها با هدف تأکید بر تغذیه سالم در مدارس و اصلاح مواد غذایی ناسالم در پایگاه تغذیه سالم است که با فرهنگسازی بین دانشآموزان میتواند تداوم خود را حفظ کند.»
قرقلو در پایان خاطرنشان کرد: «برای درک بیشتر و بهتر دانشآموزان از نقش مهم و قابل توجه پایگاه سلامت در مدارس، کمک گرفتن از گروه همسالان که در مدرسه نقش سفیران سلامت را ایفا میکنند، میتواند تاثیر بسزایی در روند آموزش و آگاهسازی دانشآموزان داشته باشد.»
خبرنگار دانشآموز: زهرا هاشمزاده
ارسال دیدگاه