۳۹ واحد صنفی در شهرستان بوشهر به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شدند
بوشهر(پانا) - کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان، ۳۹ واحد صنفی شهرستان بوشهر در تابستان سال جاری به دلیل تخلفات بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط پلمب شدند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، زهرا کمال اظهار کرد: توجه به اهمیت سلامت شهروندان همواره بازرسی از صنوف عرضهکننده مواد غذایی از اولویتهای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بوده است.
وی تصریح کرد: در راستای اجرای قانون ماده ۱۳ و بر اساس نظارتهای بازرسین بهداشت محیط، تعداد ۳۹ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و امکنه عمومی متخلف شامل نانوایی، ساندویچی، کافه، غذای بیرون بر، بستنیفروشی، رستوران، قنادی، سوپرمارکت و آرایشگاه در تابستان سال جاری شناسایی و طی مراحل قانونی تعطیل شدند و پرونده صنفهای متخلف جهت اعمال جریمه و برخورد قانونی لازم به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
این کارشناس ادامه داد: عدم استفاده از روپوش و کلاه در حین کار، نامطلوب بودن نظافت عمومی، عدم رعایت بهداشت فردی و بهداشت عمومی مواد غذایی و استفاده از رنگ از عمده دلایل تعطیلی صنوف یادشده بوده است.
کمال عنوان کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده، تاریخهای تولید، انقضاء و شرایط نگهداری مواد غذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی گفت: کسبه و متصدیان صنوف، ضروری است نکات بهداشتی را طبق آییننامه ماده ۱۳ رعایت کنند و با بازرسین بهداشت محیط همکاری بیشتری داشته باشند.
کمال بیان کرد: کارشناسان بهداشت محیط در تمام ساعات شبانهروز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و آموزش و برخورد قانونی لازم انجام میشود.
کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تأکید کرد: شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.
ارسال دیدگاه