قهرمانسازی از بایدن؛ گام جدید آمریکا برای توسعه نظامیگری در منطقه
تهران (پانا) - ادعای آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن سرکرده داعش در سوریه، تکرار همان ادعاهای پیشین است که با هدف قهرمانسازی از بایدن و جلوگیری از کاهش شدید محبوبیت او در داخل آمریکا و توجیه تحرکات نظامی آینده در منطقه انجام میشود.
به گزارش نورنیوز، ارتش آمریکا با انتشار خبری کشته شدن یکی از رهبران داعش بهوسیله حمله پهپادی در سوریه را اعلام کرده است.
در بیانیه ارتش آمریکا آمده: «ماهر عقل یکی از پنج رهبر اصلی پیکارجویان (تروریستها) در سراسر جهان بوده و به شدت توسعه شبکههای داعش را در خارج از خاورمیانه دنبال میکرد.»
تقارن چنین ادعایی با سفر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه جای تامل دارد.
بیتردید یکی از ادعاهای بایدن در آستانه این سفر بیان پیروزیهایش بر تروریسم و طرحهای جدید دولت او برای استمرار این روند است.
یادداشت رئیسجمهور آمریکا در روزنامه واشینگتن پست نیز چنین مدعایی را تایید میکند: «در عراق حضور نظامی خود را برای تمرکز بر آموزش عراقیها تغییر دادیم در حالی که ائتلاف جهانی علیه دولت اسلامی (داعش) را که در زمان معاونت ریاستجمهوریام تشکیل داده بودیم، حفظ کردیم و اکنون به جلوگیری از ظهور مجدد داعش اختصاص دادهایم.»
او با اشاره به هدف قرار دادن رهبر داعش عنوان کرده است: «ما همچنین به تهدیدات علیه آمریکاییها پاسخ دادهایم و توانایی آمریکا برای از بین بردن تهدیدات تروریستی را بدون توجه به جایی که آنها بخواهند مخفی شوند، نشان دادیم.»
پروژه قهرمانسازی از بایدن بهویژه در موضوع مبارزه دولت او با تروریسم در حالی در دستور کار دستگاه تبلیغاتی کاخ سفید قرار گرفته که اصلیترین بخش از سفر خاورمیانهای او به اسرائیل به عنوان مظهر تروریسم دولتی انجام شده است.
افکار عمومی با استناد به گزارشهای سازمانهای بینالمللی که موارد متعدد نقض حقوق بشر از سوی رژیم صهیونیستی را ثبت کردهاند خواستار لغو سفر بایدن و خودداری آمریکا از تسلیح رژیم صهیونیستی شدهاند.
گروهی از سناتورهای دموکرات کنگره آمریکا نیز پیش از سفر او به سرزمینهای اشغالی با انتشار نامهای از او خواستند که موضوع قتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار تلویزیون الجزیره قطر توسط نظامیان رژیم صهیونیستی را به صورت جدی پیگیری کند.
چنین مطالباتی در شرایطی مطرح میشود که یکی از اهداف بایدن در سفر به منطقه، تسلیح رژیم تروریست صهیونیستی و فروش تسلیحات تهاجمی به این رژیم عنوان شده است.
چنین اطلاعاتی نشان میدهد که آمریکا با ادعای مبارزه موفق با داعش و تروریسم بهدنبال استمرار روند حمایت از تروریستهای صهیونیست و توجیه اهداف نظامی سفر بایدن به منطقه است.
از سوی دیگر در سالگرد اخراج مفتضحانه آمریکا و ناتو از افغانستان، انتقادها به عملکرد این کشورها در افغانستان به عنوان زمینهساز تشدید بحران انسانی و گسترش تروریسم نیز شدت گرفته است.
افکار عمومی نیز با یادآوری شکست آمریکا در افغانستان خواستار پایان حضور نظامی این کشور در عراق و سوریه شده است.
حضور نظامی طولانیمدت آمریکا در عراق و سوریه که به بهانه مبارزه با تروریسم انجام شده عملا بسترساز توسعه تروریسم در این کشورها بوده و فضاسازیهای اخیر نیز تنها با هدف توجیه تداوم حضور نظامی آمریکا در منطقه صورت میپذیرد.
چنین کارنامه تاسفباری ناقض ادعای آمریکا در کسب دستاوردهای بزرگ در مبارزه با تروریسم است.
ادعای مبارزه با تروریسم از جانب آمریکا با وجود رسوایی تروریسمپروری این کشور در اعتراف «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق آمریکا که القاعده را محصول مستقیم آمریکا در افغانستان نامید و اظهارات ترامپ رئیس جمهور پیشین که اوباما را مسئول ایجاد داعش معرفی کرد، به طنز بیشتر شباهت دارد.
ارسال دیدگاه