۸۰۰ تن سیر در میاندورود برداشت شد
میاندورود (پانا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود از برداشت ۸۰۰ تن سیر در میاندورود خبر داد.
سید اسماعیل علوی اظهار کرد: امسال ۱۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان میاندورود به کشت سیر اختصاص یافت که ۹۰ هکتار آن در مزارع خشکه زاری و ۱۰ هکتار آن در زمینهای شالیزاری بود و با میانگین عملکرد ۸ تن در هکتار ۸۰۰ تن سیر خشک در این شهرستان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود افزود: سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتی متر نیز میرسد و قسمت زیرزمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید است.
سید اسماعیل علوی به خاصیت های سیر اشاره کرد و گفت : سیر سرشار از فولیک اسید ، ویتامین C ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B۲ ، B۱ و B۳ است و در درمان بیماری هایی چون کاهش فشار خون بالا ، کاهش تصلب شریان ، کاهش ابتلا به سرطان ها ، کاهش عفونت قارچی ، پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل، افزایش میل جنسی و توان جسمی به ویژه در ورزشکاران، درمان ریزش مو، حفظ سلامت استخوان به ویژه در زنان یائسه، لاغری و کاهش وزن و درمان سرماخوردگی موثر است.
علوی در پایان بیان کرد: سیر قرمز، صورتی، سفید و محلی از ارقام سیر مورد کشت در این شهرستان است.
دانش آموز خبرنگار: امیرعلی عبادی
ارسال دیدگاه