عضو شورای شهر تهران اعلام کرد؛
فقر سرانه فضای سبز در محله «وحیدیه»
تهران (پانا) - عضو شورای شهر تهران امروز در صحن شورا گزارشی از محلهگردی خود از محله «وحیدیه» ارائه داد.
ناصر امانی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای عزیز حادثه هفتم تیر به ویژه شهید مظلوم آیه الله دکتر بهشتی گفت: گزارش خود را با تاخیر و عرض معذرت از مردم محله وحیدیه منطقه هشت شهرداری تهران به صورت خلاصه خدمت مردم، رسانهها و اعضای محترم شورای اسلامی شهر ارائه میکنم.
او ادامه داد: در چهارراه اصلی محله که به چهارراه نظامآباد معروف است توقف میکنیم؛ نیروجرسیهای بزرگ و روی هم قرار گرفته در پیادهراه خاکی خیابان نظر هر عابری را جلب میکند؛ چه آنان که پیادهاند و ناچارند برای عبور از پیادهراه وارد خیابان شوند و چه آنان که سوارهاند از خود میپرسند اینجا چه خبر است؟ سینمای قدیمی که به زیبایی بازسازی شده اما توسط شهرداری با نیوجرسیهای بزرگ و بد شکل و روی هم قرار گرفته مسدود شده که البته حتما برای اجرای قانون و استیفای حقوق مردم است اما به نظر من زیباتر از این میتوان کار کرد.
امانی اضافه کرد: با فاصله کمتری از چهارراه به پاساژ امیر میرسیم که آن هم به خاطر عمل نکردن مالک به تعهداتش و ساخته نشدن پارکینگ در زمین مجاور، به یکی دیگر از معضلات این محله قدیمی که در شرق تهران است،تبدیل شده است. خیابان اصلی که به این چهارراه ختم میشود مرز بین دو منطقه هفت و هشت شهرداری تهران است به نحوی که از خیابان پیاده راه به سمت منطقه هفت و به سمت شرق منطقه هشت است. این در این مرز درختان با ارزش منتظر آبیاری و نظافت و مسیر جوی آن منتظر گذر پیمانکاران یکی از این دو منطقه است اما شهردار ناحیه و منطقه هم منتظر تعیین تکلیف مرز بین دو منطقه توسط معاونت امور مناطق هستند و این مشکلی است که در بسیاری از محلات و نواحی شهر تهران داریم که مرز بین دو ناحیه و محله معمولا رها میشود و دچار مشکلاتی است.
این عضو شورا گفت: علی رغم تکمیل شبکه فاضلاب جویهای معابر همچنان رو باز هستند و به جز یک خیابان که یک سمت آن سرپوشیده شده مابقی باقی مانده و باعث انتشار بوی تعفن و جولان حیوانات موزی و موش در سطح معابر محله شده است. وقتی ضعف در نظافت و عدم شست و شوی مخازن هم در هوای گرم به این وضعیت اضافه میشود شرایط غیر قابل تحمل خواهد شد. ۵۶درصد بافت محله فرسوده است و همانند بسیاری از محلات کم برخوردار شهر تهران که به بیش از ۶۰ محله بالغ میشود منتظر بستههای مشوق برای ایجاد انگیزه در نوسازی است.
امانی تاکید کرد: درختان ارزشمند حاشیه معابر اصلی و فرعی محله نیازمند به آبیاری و حفاظت هستند زیرا این محله هم از نظر سرانه فضای سبز و بوستان به شدت فقیر است و تنها یک بوستان کوچک در محله وجود دارد که آن هم از نظر نگهداری و پیرایش نیازمند توجه جدی است. همزمان ملکی معروف به حمام مرمر که اکثر سهام آن توسط شهرداری تملک شده به دلیل عدم توافق با مالک بر سر دو سهم باقی مانده همچنان بلاتکلیف رها شده است. در صورتی اگر توافق انجام گیرد امکان تبدیل آن به فضای سبز یا کاربری فرهنگی برای مردم وجود خواهد داشت. مجموعه ورزشی شهدا که متعلق به شهرداری است نیز در اختیار بخش خصوصی است و از نرخگذاریهای مصوب شورای اسلامی شهر تبعیت نمیکند؛ مردم محروم محله امکان پرداخت هزینههای سنگین هر سانس استفاده از این ورزشگاه را ندارند، در حالی که این ورزشگاه با پول مردم ساخته شده است.
امانی تاکید کرد: یکی از مشکلات اصلی محله وضعیت ناهنجار آسفالت معابر محله است که جدا نیازمند توجه شهرداری است و سهمیه روزانه منطقه پاسخگوی نیاز این محله نیست. ستونهای برق به ویژه تعدادی که مزاحم تردد وسایل نقلیه شخصی و مخصوصا خودروهای امدادی و خدمات شهری در معابر و کوچه های فرعی محله هستند باید جمعآوری و یا جا به جا شوند.
ارسال دیدگاه