عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران تاکید کرد؛
لزوم آسیبشناسی ساختاری در حوزه سرمایههای انسانی شهرداری تهران
تهران (پانا) - عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران به لزوم انجام آسیبشناسی دقیق و بازسازی ساختاری حوزه سرمایه انسانی و شغلی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران تاکید کرد.
جعفر شربیانی در تذکر خود در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: تذکر من درباره ساختار سازمانی شهرداری است. بسیاری از سازمان های بزرگ برای افزایش کارایی اقدام به تغییر ساختار می کنند. تناسب ساختار سازمانی با شرح وظایف باید ارتباط معناداری وجود داشته باشد.
وی افزود: این مساله یکی از دغدغه های مدیران سازمانی بوده است به طوری که بی توجهی به آن یکی از دلایل فقدان سازمان دهی مجدد در سازمان ها و مناطق شهرداری تهران بوده است.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران ادامه داد: به نظر می رسد که تحول ساختار سازمانی در شهرداری تهران به ویژه در حوزه های تخصصی به طور کامل در ادوار گذشته تبیین نشده است و در واقع اصلاح ساختار در این حوزه های تخصصی در گذشته به صورت صوری انجام و باعث شده کم توجهی به این مساله برای مدیران و کارکنان شهرداری که در خط مقدم ارتباط با شهروندان هستند می تواند تاثیرات جبران ناپذیری در شهرداری داشته باشد.
وی با بیان اینکه در جلسات هم اندیشی یک چالش، یک راه حل که در مناطق شهر تهران با کارشناسان و مدیران شهر سازی جلسه برگزار می کنیم از جمله موضوعات مطرح شده در این هم اندیشی ها مدیران و کارکنان این حوزه ضعف های مطرح شده در ساختار چارت سازمانی این حوزه بود؛ ادامه داد: همچنین نبود هماهنگی میان ساختار منابع انسانی و مناطق و نواحی، عدم توازن منابع انسانی به پهنه جغرافیایی مناطق ۲۲گانه، عدم تطابق پست و جایگاه شغلی در مناطق و نواحی، از جمله چالش های این حوزه است.
شربیانی با اشاره به سایر آسیب های کارکنان معماری و شهرسازی شهرداری تهران بیان کرد: عدم در نظر گرفتن زمینه های بروز خلاقیت، نوآوری و بیتوجهی به متخصصان این حوزه، عدم در نظر گرفتن شرایط ارتقای شغلی بر اساس توانایی های فنی و تجربی و تخصصی کسب شده است.
این عضو شورای شهر تهران یادآور شد: کم توجهی به مدیریت دانش در این حوزه تخصصی. عدم تناسب فعالیت با پرداخت حقوق و مزایای شغلی، عدم وجود ساختار سازمانی بدر ادارات اجرای احکام و حریم مناطق و نواحی از دیگر مشکلات اساسی این حوزه است.
وی با بیان اینکه اجرای احکام و حریم در شهرسازی مناطق دارای چارت نیستند، تاکید کرد: بی توجهی به سلامت روانی ناشی از استرس های کاری در محیط کار در نواحی، عدم حمایت های حقوقی و قضایی از پرسنل نواحی به ویژه در اجرای احکام با مشکلات زیادی روبه رو بودهاند.
وی در ادامه گفت: عدم در نظر گرفتن ابزار ترم افزاری و سخت افزاری با هدف صیانت از آرای ماده ۱۰۰ نواحی و حریم، عدم وجود شرح وظایف مشخص برای کارشناسان نواحی با نوع فعالیت آنها عدم تفکیک ماموریت های امور مناطق و معاونت شهرسازی در نواحی و تدوین شرح وظایف دقیق هرکدام بر اساس جایگاه شغلی و سازمانیلازم است.
شربیانی ادامه داد: عدم تناسب نیروی انسانی با ماموریت ها و کم توجهی به پتانسیل ها و ماموریت های نواحی و چالش عدم تعادل و توازن در متخصصان است که از جمله آسیب های موجود در ساختار معماری و شهرسازی مناطق است.
وی بیان کرد: امیدوارم بر اساس تذکری که قبلا به معاونت سرمایه انسانی و امور شوراهای شهرداری تهران ارائه کردم و از توضبحات وی قانع نشدم و همچنین توضیحات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران که حوزه تخصصی است اقدام به آسیب شناسی دقیق و بازبینی ساختار و گزارش آن را به شورای شهر ارائه کنند.
ارسال دیدگاه