در گردهمایی تشکلهای مردم نهاد محیط زیستی مطرح شد؛
تاکید رئیس سازمان محیط زیست بر دانشبنیان بودن فعالیت سمنهای زیست محیطی
تهران (پانا) - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مطالبهگری زیست محیطی را برای ارتقای محیط زیست کشور عنوان کرد و گفت شبکه سمنهای زیست محیطی مصداق واقعی مردم پایه بودن محیط زیست است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در گردهمایی تشکل های مردم نهاد محیط زیستی که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، با اشاره به اهمیت فعالیت این تشکلها، مطالبهگری زیست محیطی را در جهت ارتقای محیط زیست کشور دانست و افزود: شبکههایی که شما ایجاد کردهاید مصداق واقعی مردم پایه بودن محیط زیست است.
وی در ادامه پیشنهاد کرد که مجموعه دانش بومی، توانمندیها و مسایل و مشکلات زیست محیطی هر استان با کمک سمن های آن استان در قالب یک کتاب منتشر شود.
معاون رئیسجمهوری با بیان اینکه ما به لحاظ قانونی مکلفیم در کنار تشکلهای مردم نهاد زیست محیطی بایستیم، تصریح کرد: توقع ما از این تشکلها آن است که دانشبنیان باشند و با تکیه بر دانش به فعالیت خود ادامه دهند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از تشکلهای مردم نهاد حوزه محیط زیست خواست در بحثهای پایشی و نظارتی با این سازمان مشارکت کنند و افزود: روز گذشته ۸۸ پروژه افتتاح کردیم که یکی از آنها پایش آنلاین تالابها بود.
سلاجقه در ادامه با اشاره به فعالیتهای اثرگذار دولت سیزدهم در بحث محیط زیست، گفت: آزادسازی سواحل و حریم رودخانهها، خاموش کردن گازهای مشعل (فلر) و صدور ۶۲ حکم در بحث آلاینده ها به ارزش ۵۰ هزار میلیارد تومان از جمله اقدامات بزرگ این دولت در حوزه محیط زیست است.
به گفته وی، دولت سیزدهم برخلاف دیگر دولتهای پس از انقلاب، شورای عالی محیط زیست را در ماههای ابتدایی آغاز به کارش تشکیل داد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه کلنگ هیچ پروژهای در کشور بدون دریافت مجوز زیست محیطی بر زمین نخواهد خورد، یادآور شد: مسایل زیست محیطی، مساله امروز و دیروز نیست و حل آن زمانبر است اما آنچه در طی این چندماه شاهد بودیم، کاملا امیدبخش است.
معاون رئیس جمهور، سمنهای محیطی زیستی را یک پشتوانه قوی برای سازمان حفاظت محیط زیست دانست و گفت: همه همکاران من در سازمان حفاظت محیط زیست مکلف به حمایت و همراهی با تشکل های مردم نهاد این حوزه هستند.
سلاجقه، پروژه تکثیر یوز آسیایی در اسارت را یک دستاورد بزرگ برای کشور توصیف و عنوان کرد: خیلی از گونههای ما در معرض خطر انقراض هستند و ما نمیتوانیم همه آنها را با اقدامات میدانی مدیریت کنیم بنابراین از شما میخواهم در این زمینه به ما کمک کنید.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ و صیانت از محیط زیست کشور، تصریح کرد: در عین حال که باید از محیط زیست صیانت کنیم، توسعه هم می بایست در کشور اتفاق بیفتد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اهمیت تهیه پیوستهای اجتماعی و زیست محیطی برای پروژه ها، خاطرنشان کرد: ما در سازمان محیط زیست از مجریان پروژهها تعهد میگیریم و قبل، حین و پس از انجام عملیات اجرایی، آنها را پایش میکنیم و چنانچه مجریان به تعهدات خود عمل نکنند، از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
ارسال دیدگاه