مراسم بزرگداشت مقام معلم در مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار شد
تهران (پانا) - مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از تعدادی از بازنشستگان سال 1400 سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در مدرسه دارالفنون برگزار شد.
این مراسم در مدرسه دارالفنون با حضور مدیران، کارشناسان و پژوهشگران سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و ۳۱ نفر از بازنشستگان سال ۱۴۰۰ این سازمان برگزار شد. این برنامه با خیر مقدم علی محبی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش آغاز شد؛ وی با اشاره به نامگذاری این ایام به عنوان هفته معلم و اشاره به شهادت شهید مرتضی مطهری و جایگاه والای آثار این شهید بزرگوار؛ گفت: اگر میخواهیم آینده جامعهای را بدانیم باید معلمان و نظام تعلیم و تربیت آن جامعه را بررسی کنیم.
وی افزود: سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی قلب توسعه کشور است و موتور محرکه این قلب، کارشناسان و پژوهشگران این سازمان هستند.
محبی داشتن برنامهریزی دقیق، نقشه جامع و راهبردی؛ تلاش مستمر و جهادی؛ ارزشیابی، رصد، پایش و بهبود مستمر را سه رکن اصلی برای بروز رخ دادهای مهم عنوان کرد.
در ادامه این مراسم غلامرضا حاجی حسین نژاد در خصوص نقش جایگاه معلمان در حوزه تعلیم و تربیت سخنرانی کرد.
اجرای سرود توسط دانش آموزان مدارس باقرالعلوم و علامه مجلسی منطقه ۱۴ تهران، بخش دیگر این برنامه بود.
حجت الاسلام و المسلمین علی لطیفی معاون وزیر و سرپرست سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم برگزاری مراسم هایی از این دست را بهانه ای برای تحکیم انس و الفت همه نقش آفرینان سازمان با هم دانست و با تشبیه سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی به مثابه یک خانواده همدل و همراه، بیان کرد: حسن ظن و حس مثبت باعث پیشرفت در امور اداری؛ و تسهیل کننده و انگیزش بخش نظام ارتباطات انسانی است.
وی برگزاری چنین نشستهای صمیمانه را موجب هم افزایی و تعمیق حس تعلق سازمانی دانست و با تاکید بر کارشناس محور بودن این سازمان یادآور شد: بازنشستگان و پیشکسوتان سرمایه سازمانی هستند و با توجه به وظایف و ماموریتهای جدید سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و تجارب انباشته گرانبهای این عزیزان، پیشکسوتان باید در صدر کمک به رویش نگاه جدید و تحول اساسی در این سازمان باشند.
در پایان این مراسم از ۳۱ کارشناس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی که در سال ۱۴۰۰ به کسوت بازنشستگی نائل شدند، تجلیل شد.
ارسال دیدگاه