فواید آش رشته برای بدن

تهران (پانا) - آش رشته سرشار از انواع ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات است به همین دلیل فواید بسیار زیاد و بی‌نظیری برای سلامت بدن دارد.

کد مطلب: ۱۲۷۳۱۴۰
لینک کوتاه کپی شد
فواید آش رشته برای بدن

به گزارش نمناک، آش رشته از غذاهای سنتی و معروف ترین آش‌های ایرانی است که شامل چهار گروه مواد غذایی بوده و غذای کاملی محسوب می‌شود. این آش خوشمزه که در اکثر نقاط ایران طبخ می‌شود، ریشه سنتی داشته و در مراسم مختلف مانند ماه رمضان و برخی مهمانی‌ها و پشت سر مسافر نیز پخته و پخش می‌شود. در این بخش خواص آش رشته را بیان خواهیم کرد.

طبع آش رشته

آش رشته غذای کاملی است که شامل چهار گروه مواد غذایی بوده و به دلیل مواد غذایی مانند رشته، انواع سبزی ها، حبوبات و گاهی نیز آب گوشت، کشک و یا ماست، سرشار از انواع ویتامین ها، پروتیین ها، کربوهیدرات است. در طب سنتی آش رشته طبعی معتدل دارد.

کالری آش رشته

هر ۱۰۰ گرم آش رشته ۲۵۰ کالری دارد.

تمام خواص آش رشته

آش رشته دارای خاصیت‌های بسیاری برای سلامت بدن می باشد، که در ادامه آورده‌ایم:

تامین انرژی بدن

آش رشته به دلیل داشتن مواد مفید مانند حبوبات و سبزی، کشک منبع تامین انرژی برای بدن محسوب می شود. همچنین رشته در دسته نانو غلات قرار می گیرد و دارای ماده معدنی و مقداری پروتئین می باشد و برای تامین انرژی مفید است.

سلامت دندان و استخوان‌ها

کشک یا ماست به خانواده لبنیات تعلق دارد و یکی از اجزای مهم آش رشته می باشد و دارای کلسیم، پروتئین و فسفر فراوانی می باشد، به همین دلیل برای سلامت دندان ها و استخوان ها مفید است.

رفع یبوست

حبوبات و سبزی آش رشته به دلیل فیبر فراوان سبب دفع بهتر مواد زائد و بهبود گوارش و برطرف شدن یبوست خواهد شد.

تامین پروتئین بدن

حبوبات حاوی مقدارزیادی پروتئین گیاهی هستند و می توانند جانشین گروه گوشت باشند.

جلوگیری از سرماخوردگی

خوردن آش رشته به دلیل دارا بودن انواع سبزیجات و وجود ویتامین C در سبزیجات می تواند مفید باشد. اگر سرما خورده اید و میخواهید آش رشته بخورید سعی کنید بدون ادویه جات و بسیار کم روغن مصرف کنید.

پایین آوردن عوامل خطرساز

سبزی موجود در آش رشته عوامل خطرسازی مثل چربی خون، سرطان و فشار خون را کاهش داده زیرا سرشار از ویتامین C و حاوی فیبر غذایی، مواد معدنی و پیش ماده ویتامین A است.

ضد نفخ

نعنا اگر بیش از حد سرخ نشود، ضد نفخ بوده و طبع گرمی دارد و برای ایجاد تعادل در گرمی و سردی بسیار مفید است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار