سید فرزاد نجاتنیا*
دانش بنیانها در مسیر راه و شهرسازی
نامگذاری هر ساله توسط رهبر فرزانه انقلاب نه یک نماد و سمبل که تعیین استراتژی برای اداره امور کشور و تعیین اولویتهای داخلی و بینالمللی متناسب با نیازها و اقتضائات است.
توجه به رونق و جهش تولید حکایت از هدفگذاری مبتنی بر اشراف رهبر معظم انقلاب بر مسائل کشور و در راستای حکمرانی شایسته است.
فعالسازی و رونق صنعت ساختمان در راستای نهضت ملی تولید مسکن مبتنی بر راهاندازی حداکثری کارگاههای تولیدی، و استفاده از ظرفیتهای شرکت دانشبنیان که تبلور ملموسی از اشتغال آفرینی وافر و پیشگیری از اتلاف و هدررفت منابع است تالی خوشایندی دارد که یکی از آثار آن سرعت و کیفیت است.
البته این مقوله مزیت ارزشمندی در اقتصاد ایران بوده است. در سایر ساحتهای مرتبط با وزارت متبوع اولویتهای موثر بر تحقق شعار مهم سال ضرورت توجه به زیرساختها از جمله راههای مواصلاتی و شریانی، صنعت ریلی، هوایی و دریایی است، البته از این حیث که از مهمترین فاکتورهای تمهید توسعه و پیشرفت و آبادانی بشمار میرود، حائز اهمیت است.
در دوره صدارت رستم قاسمی استفاده از ظرفیتهای تهاتر، تشکیل صندوقهای ملی حمل و نقل و مسکن با منابع پایدار در قرن جدید نوید بخش تحول و پیشرفت و آبادانی به همت دولت مردمی بر اساس اولویت سیاست خارجی مبنی بر تعامل سازنده با همکاری کشورهای همسایه خواهد شد.
شرکتهای دانشبنیان در عصر ارتباطات ارزش افزوده زیادی برای کشور به همراه داشته و راهگشاست.
*سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت راه و شهرسازی
منبع: وزارت راه و شهرسازی
ارسال دیدگاه