قارچ، دنیایی از خواص
شهرکرد(پانا) - قارچ های خوراکی از ارزش غذایی خوبی برخوردارند که به دلیل سودمند بودن این گیاه در سبد خانوار قرار میگیرد.
خواص قارچ های خوراکی باعث شده تا افراد از این گیاه پر خاصیت در رژیم غذایی خود استفاده کنند. همچنین قارچ از طبع گرمی برخوردار است که می تواند در این روزهای سرد بسیار مفید باشد.
قارچ منبع غنی از ویتامین D، پتاسیم و ریبوفلاوین است که برای سلامتی خصوصاً در ایام شیوع کرونا بسیار مفید است.
همچنین قارچ از فوایدی همچون: تقویت مو، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن، کمک به سلامت استخوان و ... برخوردار است.
امروزه از قارچ به شکل های مختلفی همچون: ترشی، خورشت، انواع سالاد و طبخ در انواع غذاها استفاده میشود.
در پایان باید گفت قارچ علاوه بر اینکه خواص زیادی داراست، اما در بعضی از افراد باعث بروز مشکلات معده می شود.
خبرنگار دانش آموز پانا؛ مرضیه امیرخانی
ارسال دیدگاه