از خواص چغندر غافل نشوید
شهرکرد(پانا) - لبو یا چغندر از خواص و فواید بسیاری برخوردار است که در فصل زمستان بسیار توصیه شده است.
با سرد شدن هوا بعضی مواد غذایی سودمند در سبد خانوار قرار می گیرد که از آن جمله می توان به چغندر اشاره کرد.
چغندر که به لبو نیز معروف است، قرمز رنگ، خوشمزه و حاوی خواص شگفت انگیزی است. چغندر دارای اسید فولیک است که در نتیجه از سلامت احساسی پشتیبانی می کند.
همچنین لبو، آهن، مس، پتاسیم، منیزیم نیز دارد که برای سلامت بدن بسیار مفید است.
حتی چغندر خام و آب چغندر مزایای فوق العاده ای مانند تنظیم وزن، پیشگیری از سرطان، سم زدایی، جلوگیری از ریزش مو و غیره دارد.
امروزه از لبو به شکل های مختلفی همچون ترشی، مربا، خورشت، آش، دمنوش، انواع سالاد ،طبخ در انواع دسر و کیک و... استفاده می کنند، برگ چغندر نیز داری خواصی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، لاغری، بهبود عملکرد قلب و عروق، بهبود سلامت چشم و هزاران خواص دیگر است.
در پایان باید گفت استفاده بیش از حد چغندر، برای سلامت بدن مضر است.
خبرنگار دانش آموز پانا؛مرضیه امیرخانی
ارسال دیدگاه